Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Arriba el Carnestoltes 2014

27 . Feb, 2014 a les 09:11
per gfigueres a La notícia del dia
3003 reproduccions
Enguany es celebrarà els dies 1 i 2 de març. Tot i això a l'Escola Sant Jordi i la Llar d'Infants Xerinola, començaran una mica més aviat, el dijous 27 de febrer a dos quarts de quatre de la tarda. el celebren amb la tradicional rua pels carrers pel municipi  Des de l'Escola de Música Municipal es posarà la nota musical a la rua on els petits lluiran les disfresses davant l'atenta mirada de pares i mares.
Eva del Amo, regidors de Festes explica que "des de la regidoria de Festes ja ho tenim tot a punt per a la celebració del Carnestoltes. Els més petits seran els primers en encetar la festa amb la rua des de l'Escola i la Llar el dijous. Ara només cal que la gent s'animi a participar".
D'altra banda, el dissabte a la tarda, a dos quarts de sis, hi haurà la rua de Carnestoltes des de l'Ajuntament fins a la Plaça Nova on es donarà la benvinguda al Carnestoltes. La Xaranga Suquet Calero serà l'encarregada d'amenitzar l'acte. I dissabte a la nit la festa continuarà a partir de les onze de la nit des de l'Ajuntament s'iniciarà la rua fins al Poliesportiu on es realitzarà el concurs de disfresses amb FESTA IMAGINA RADIO. Per tant, es canvia l'hora perquè tots els participants tinguin més temps a preparar-se. I diumenge a les cinc de la tarda es farà una darrera rua, amb la Xaranga Suquet Calero, des de la Casa de la Vila al Poliesportiu on es farà el lliurament dels premis infantils i sèniors. I al Poliesportiu també es comptarà amb la FESTA IMAGINA RADIO.
Pel que fa als premis sèniors, en categoria individual el guanyador rebrà 75 euros, en la categoria de 2 a 9 components el premi serà de 150 euros, en la comparsa (a partir de 10 components) el premi serà de 200 euros, i la carrossa guanyadora serà premiada amb 350 euros. I referent als premis infantils el guanyador del premi individual rebrà un regal valorat amb 30 euros, en al categoria de 2 a 9 components, tindran un berenar valorat amb 90 euros, i la comparsa (a partir de 10 components), berenar valorat amb 130 euros.


respostes a "Arriba el Carnestoltes 2014"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 40
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007