Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

24 . Oct, 2014 a les 09:13
2395 reproduccions
· Dissabte 25 d'octubre a les 20.0h, Teatre a la Sala de la Societat amb el Grup Segle XX de Sant Fost de Camp-Sentelles que representarà l'obra còmica "TOCATS". La venda d'entrades tindrà lloc, mitja hora abans de la representació, a taquilla.

· Dissabte 25 d'octubre, a les 16.30h, i a la Plaça Joan Miró, tindrà lloc el Concert de Música pel Sí Sí amb el concert de la Banda de La Cala. A les 17.14, es llegirà un poema i s'interpretaran els Segadors. Hi assistirà Marcel Mauri, membre de la Junta Nacional d'Òmnium Cultural. Organitzat per la Coordinadora local de l'Assemblea Nacional Catalana.

· Diumenge 26 d'octubre, a les 12h, i a la Confraria Vella, vermut per la independència amb la presència del politòleg i membre del Secretariat Nacional de l'Assemblea, Ferran Camps. Es farà la presentació del mural groc del port. Hi haurà pica-pica per a tothom i vermut o cava amb donatiu de 2€. Organitzat per la Coordinadora local de l'Assemblea Nacional Catalana

· Fins el 26 d'octubre, Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja a l'Ametlla de Mar. Ruta de Tapes TAPAMAR (Tapa beguda 2,50€) i menús gastronòmics als restaurants.

· El proper dia 31 d'octubre finalitza el període de cobrament en via voluntària dels rebuts de l'impost sobre béns immobles de naturalesa urbana i rústica, així com els de la taxa per la recollida d'escombraries de les urbanitzacions i els disseminats. L'horari de l'oficina de Recaptació és de dilluns a divendres, de 9.00 h a 14.00 h.

· El CAP comunica que ja ha començat la campanya de vacunació contra la grip. Tota persona interessada en vacunar-se pot passar a demanar hora.

· L'Escola de Música ofereix un taller de música per a mares embarassades. Dos sessions d'una hora a 15€ per a mares soles i 25€ per a mares més la parella. Per a més informació podeu trucar al 977 45 60 46 o enviar un mail a: emma@ametllamar.cat

· Divendres 31 d'octubre finalitza el període per inscriure els Quintos 1995 i les Pubilles per a la Candelera 2015. Podeu passar per l'oficina de Festes, a la segona planta de l'Ajuntament.

· La Regidoria de Formació comunica que el proper 7 de novembre s'inicia un curs d'espanyol per a estrangers. Els interessats poden passar a informar-se al Telecentre o trucar al 977 45 72 69.

· El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i Autocars Hife, han tret un nou sistema de descomptes pels desplaçaments interiors en bus a Les Terres de L'Ebre. Aquest nou sistema de  pagament consisteix en un abonament de 10 viatges que dura 120 dies. Es multi personal i permet viatjar per 1€ des de qualsevol poble que serveix la xarxa d'autobusos d'Hife a qualsevol poble de Terres de l'Ebre. (beneficiant l'usuari en descomptes que poden arribar del 50% al 80% de la tarifa d'anada). Alhora, també s'informa que s'ha posat al servei dels usuaris 6 noves expedicions a/de Barcelona a les Terres de l'Ebre en bus d' Hife.

· La Direcció General del Medi Natural recorda a totes les persones que hagin de cremar restes agrícoles al terme municipal de l'Ametlla de Mar que han de demanar permís a l'Ajuntament i han de donar un número de telèfon mòbil. Al mateix temps es recorda que no es pot fer foc per cremar restes a grícoles quan fa vent.

· La recollida de voluminosos és cada segon i quart divendres de mes. Cal trucar prèviament al telèfon 664 469 079 o a l'Ajuntament per apuntar-se.

· S'informa a tota persona que detecti alguna incidència en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana que es pot posar en contacte a  incidencies@ametllamar.cat o al  977 45 60 00.

· La farmàcia de guàrdia fins les 20.30h del dia 24 d'octubre és la de J.Borges. Després entra en guàrdia la farmàcia de A. Aytés.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 49
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007