Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala per la Independència comença les inscripcions per la cadena humana de l'11 de setembre

12 . Jul, 2013 a les 15:12
2085 reproduccions
A més, el dia 14 d'agost s'organitzarà l'Encesa de la Flama, una senyera il·luminada amb 1400 espelmes.
L'Assemblea Territorial de La Cala per la Independència a fet una crida als ciutadans de l'Ametlla de Mar per tal de que accelerin les seves inscripcions a la participació de la cadena humana organitzada per l'Assemblea Nacional de Catalunya de cara al dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.
La cadena humana creuarà Catalunya de nord a sud des d'Alcanar fins al Pertús a la frontera amb França, passant per 86 municipis utilitzant la CN340 i la N-II. En total 400 quilometres, 15 dels quals transcorreran pel terme municipal de l'Ametlla de Mar.
Precisament el fet que l'Ametlla sigui un dels termes més llargs per on ha de transcórrer l'anomenada Via Catalana cap a la Independència, farà que sigui molta la gent de Catalunya que es concentri en aquest indret per cobrir l'espai que per manca d'habitants dels municipis propers, no es podria arribar a cobrir.
Es per aquest motiu que des de l'Assemblea Territorial de La Cala per la Independència s'ha demanat als que tinguin intenció de participar-hi, que s'afanyin a presentar la inscripció, si no volen veure com no tenen espai per formar la cadena humana, aquí a l'Ametlla de Mar. Vicent Margalef, coordinador de l'Assemblea Territorial de La Cala per la Independència, explicava que, "la gent han d'anar a l'ajuntament a buscar les inscripcions o be aprofitar els que han sortit encartats amb els Quatre Cantons. Les han de portar abans del 31 de juliol a l'Ajuntament emplenades o ens les han de donar a la gent de l'ANC. Posteriorment se'ls hi dirà on els hi ha tocat, ja que van omplin trams de 500 metres".
Les butlletes d'inscripció es poden trobar a l'Ajuntament, tot i que també aniran encartades en el proper numero de la revista Des dels Quatre Cantons. De moment ja s'està planificant sobre el terreny el pas d'aquesta cadena humana per l'Ametlla de Mar, buscant zones properes a la carretera per a aparcar els autocars amb els que vindran els participants procedents d'altres indrets de Catalunya.
Per altra banda, l'Assemblea Territorial de La Cala per la Independència va donar a conèixer que el dimecres dia 14 d'agost a partir de les 22h, s'organitzarà un acte anomenat l'Encesa de la Flama, que consistirà en la confecció d'una gran senyera estelada de 9m x 15m amb 1400 espelmes enceses.  L'indret escollit a estat l'aparcament de la zona portuària un s'ubica la fira per Sant Pere, just on estava l'antiga fabrica de gel. Segons Victor Borràs, secretari de l'entitat a explicat que, "inicialment havíem pensat amb la Plaça Joan Miro, però a la que la gent es posi davant a mirar-ho, la resta de la gent no ho podrà veure, i vam creure que fent-ho aquí, la gent o podrà veure des de molts dels punts elevats de l'entorn".
Els interessats en participar, podran adquirir una butlleta en els comerços locals al preu d'1 euro, que el dia 14 podran bescanviar per una espelma, la qual, a l'estar numerada, podran recuperar un cop finalitzat l'acte, com a record.


respostes a "La Cala per la Independència comença les inscri..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 142
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007