Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala per la Independència, presenta l'Assemblea Nacional Catalana

31 . Mai, 2013 a les 12:15
per gfigueres a La notícia del dia
2830 reproduccions
La presentació és dissabte, a les sis de la tarda, a la sala de la Societat i comptarà amb invitades d'honor com Carme Forcadell, Presidenta de l'Assemblea Catalana, Núria Feliu, Cantatriu Catalana i la Montserrat Carulla, actriu que s'autodefineix com a  catalana i independentista.

La sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa acollirà aquest dissabte 1 de juny,  a les sis de la tarda, la presentació de l'Assemblea Nacional Catalana. Una presentació organitzada des de la Cala per la Independència que compta amb una quarantena d'associats entre membres de pel dret i voluntaris. I és que Carme Forcadell, Presidenta de l'Assemblea Catalana, Núria Feliu, Cantatriu Catalana, la Montserrat Carulla, actriu que s'autodefineix com a  catalana i independentista visitaran l'Ametlla aquest dissabte. També hi participarà el Coordinador de l'Assemblea a les Terres de l'Ebre, Ramon Bel.
A més, està prevista una representació a càrrec del Grup escènic de la Societat i al colla castellera de l'Ametlla de Mar Los Xics Caleros.
"Volem que la gent vingui i que sobretot participi i s'impliqui. L'objectiu és presentar l'Assemblea al poble perquè la gent s'impliqui perquè el país ens necessita, i quan ens necessita hi hem d'anar", escoltem el coordinador de la Cala per la Independència, Vicent Margalef.
Margalef també ha remarcat l'objectiu de l'Assemblea realitzar una cadena humana l'11 de setembre. El coordinador de la Cala per la Independència recorda que l'Ametlla de Mar té molts quilòmetres de longitud entre l'Hospitalet i el Perelló i , per tant, es necessitarà molta col·laboració. Des de l'organització s'estima que els participants hauran d'estar concentrats dos hores abans. Els interessats podran inscriure's aquest dissabte a la sala de la Societat.


respostes a "La Cala per la Independència, presenta l'Assemb..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 697,74 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 103
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007