Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala per la Independència i Món submarí impulsen una cadena humana a Cala Vidre

30 . Ago, 2013 a les 10:56
per gfigueres a La notícia del dia
3817 reproduccions
La iniciativa tindrà lloc aquest dissabte, 31 d'agost. A partir de dos quarts d'onze del matí els participants es concentraran a l'aparcament de la platja de Sant Jordi. Els submarinistes es prepararan a l'aparcament de Cala Vidre. Posteriorment, es preveu que tingui lloc la cadena humana a Cala Vidre.

Submergeix-te per la independència, aquest és el lema de l'activitat que tindrà lloc aquest dissabte, 31 d'agost, a dos quarts d'onze del matí a la Cala Vidre impulsada per la Cala per la Independència i el col·lectiu submarinista, Món submarí. I és que es prepara una cadena humana, oberta a tothom, que tindrà al seva part fora de l'aigua i dintre de l'aigua.
L'acte començarà amb una presentació a l'esplanada del Castell de Sant Jordi, a la zona de l'aparcament. D'altra banda, els submarinistes podran descarregar el material a l'aparcament de Cala vidre. Tot seguit es trobaran a la platja de Cala Vidre on tindrà lloc la cadena per la independència. Aquesta acció s'emmarca en les diverses activitats per escalfar motors de cara a la cita de l'11 de setembre, dia que tindrà lloc la Via Catalana.
Joan Garcia, des de la Cala per la Independència ens explica que ha de fer tothom que vulgui participar en aquesta acció: "La gent que vulgui participar només cal que s'apropi a la zona de l'aparcament de Sant Jordi on es farà la presentació i es sortirà caminant cap  a Cala Vidre que està al costat. Recordar que està obert tothom. Pel que fa als submarinistes és una mica més complicat. Han de portar les seves botelles i equipament, i han d'anar a la zona habilitada per l'ocasió de l'aparcament de Cala Vidre."
D'altra banda, la Cala per la Independència recorda que hi ha una parada de marxandatge a la Plaça de l'Olivera  de les sis de la tarda a les vuit del vespre on ja es pot adquirir les samarretes per la cadena humana.
Segons, Victor Borràs, Secretari de la Cala per la Independència "cada vegada queden menys trams per omplir, és una bona senyal". Tot i això, Borràs fa una crida a la participació perquè tothom es sumi a al Via Catalana i omplir, així, la longitud del terme municipal.


respostes a "La Cala per la Independència i Món submarí impu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007