Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Obertura de la Residència Onada de l'Ametlla de Mar pendent dels pressupostos de la Generalitat

12 . Abr, 2013 a les 13:53
per gfigueres a La notícia del dia
3322 reproduccions
L'equipament disposa de 120 places de residència i 28 de centre de dia. D'aquestes places, una trentena són concertades, i un mínim de 10 més són de règim de prestació vinculada.

La Residència i centre dia gestionada per l'empresa Onada a l'Ametlla de Mar de moment resta  a l'espera de l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat, actualment prorrogats, per poder donar una data d'obertura. Així s'ha explicat des de l'empresa als candidats que ja van realitzar entrevistes per treballar al centre. I és que des de l'Onada confirmen que una vegada aprovats els pressupostos es reprendrà el procés de selecció. Cal tenir en compte que l'equipament disposa de 120 places de residència i 28 de centre de dia. D'aquestes places, una trentena són concertades, i un mínim de 10 més són de règim de prestació vinculada, és a dir, on els sol·licitants tindran una part subvencionada.
"Si els pressupostos s'haguessin aprovat a primers d'any s'haguessin complert els terminis anunciats. Ara, però, amb els pressupostos prorrogats l'empresa no pot donar una data d'obertura ni la Generalitat té marge d'acció. Crec que aquesta situació en breu es solucionarà i la Residència podrà obrir les seves portes" explica la regidora de Sanitat, Mari Carme Martí. Tot i això, l'Onada està realitzant els treballs de condicionament i equipament, interior i exterior, del centre. De fet, segons la regidora de Sanitat  invertiran més d'un milió d'euros en aquests treballs.
L'edifici, de 1.500m2 en planta, està ubicat a l'avinguda de l'Ensenyament. Aquesta construcció que està formada per una planta baixa i dos plantes, està concebuda per integrar-se al paisatge i poder fer gaudir de l'entorn als usuaris només mirant per la finestra.
Cada planta compta amb dues sales d'estar i menjador. La residència té 40 habitacions dobles i 40 de senzilles pels residents. La planta baixa es on es concentraran els serveis d'ús compartits per residents i usuaris del centre de dia. A més, la residència té un porxo de 100m2 on es pot gaudir al bon temps de l'aire lliure i el paisatge.


respostes a "L'Obertura de la Residència Onada de l'Ametlla ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 663,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 47
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007