Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La residència d'avis de l'Ametlla de Mar, una realitat al 2013

26 . Nov, 2012 a les 12:28 | 00:02:31
per gfigueres a La notícia del dia
2421 reproduccions
Després de dos anys de negociacions, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha arribat a un acord amb el departament de Benestar i Família, de la Generalitat, per obrir la residència d'avis i centre de dia del municipi el primer trimestre de 2013. Una residència que, a més d'oferir el servei a la gent gran, es preveu, des de l'Ajuntament, que generi llocs de treball al municipi.
L'edifici de la residència ja està finalitzada. Una obra amb un pressupost de 4.744.681,05 milions d'euros, amb IVA exclòs, que l'Ajuntament calero ha finançat amb fons propis. El proper pas, ara, és l'adjudicació de la gestió de la residència.  Les empreses que s'han interessat per la gestió del centre són SUARA SERVEIS SCCL, STS GESTIÓ DE SERVEIS SOCIO-SANITARIS S.L,  i L'ONADA
"Totes fan una feina excel·lent i coneguda dins del sector de la gent gran; per tant, la creació de número de llocs de treball serà un factor decisiu, juntament amb altres factors. Crec que a l'acabar l'any podrem dir el dia en concret, esperem, que es posarà en marxa la residència", subratlla Andreu Martí, és l'alcalde de l'Ametlla de Mar.
L'equipament disposa de 120 places de residència i 28 de centre de dia. Amb l'acord establer amb la Generalitat es comptarà amb una trentena de places concertades i d'un mínim de 10 més en règim de prestació vinculada, és a dir, on els sol·licitants tindran una part subvencionada. L'objectiu és assolir durant el 2013 entre 50 i 60 places concertades, segons el consistori calero.
L'edifici, de 1.500m2 en planta, està ubicat a l'avinguda de l'Ensenyament. Aquesta construcció que està formada per una planta baixa i dos plantes, està concebuda per integrar-se al paisatge i poder fer gaudir de l'entorn als usuaris només mirant per la finestra.
Cada planta compta amb dues sales d'estar i menjador. La residència té 40 habitacions dobles i 40 de senzilles pels residents. La planta baixa es on es concentraran els serveis d'ús compartits per residents i usuaris del centre de dia. A més, la residència té un porxo de 100m2 on es pot gaudir al bon temps de l'aire lliure i el paisatge.


respostes a "La residència d'avis de l'Ametlla de Mar, una r..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007