Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Delegada territorial de Benestar Social visita la Residència per a la Gent Gran de l'Ametlla de Mar

30 . Gen, 2012 a les 11:29 | 00:03:02
per gfigueres a La notícia del dia
2363 reproduccions
La Delegada Territorial de Benestar Social i Família a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid, va visitar el passat dijous 26 de gener, les obres de construcció de la Residència per a la Gent Gran i Centre de Dia de l'Ametlla de Mar, una infraestructura que si es compleixen els terminis previstos, pot quedar enllestida en el transcurs d'aquest semestre.

Acompanyada per l'Alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, va recórrer l'obra interessant-se pel seu estat i per les condicions en les que habitaran els seus usuaris, tant pel que fa a les seves comoditats, com dels materials emprats en la seva construcció.

Manolita Cid, Delegada de Benestar Social, va explicar que,"cada vegada tenim més dependents, grans dependents i més necessitats reals al territori. Per altra banda, hem de mirar les possibilitats de que aquest equipament sigui viable per a totes les parts implicades, Ajuntament, Generalitat, entitat gestora i usuaris, i ara estem treballant en això".

Per la seva part, Andreu Martí, Alcalde de l'Ajuntament parlava que, "fa més d'un any que s'està treballant, tant des de la Conselleria, com des de la delegació territorial i el propi Ajuntament amb gran interès i espero que ben aviat puguem tenir un concert de places per a que tota aquesta aposta conjunta, tingui el servei esperat per a la gent gran i per a la dinamització de la qualitat de vida i l'economia a la població".

L'edifici està ubicat a l'avinguda de l'Ensenyament. I és que aquesta construcció de 1.500m2, formada per una planta baixa i dos plantes, està concebuda per integrar-se al paisatge i poder fer gaudir de l'entorn als usuaris només mirant per la finestra. Cada planta comptarà amb dues sales d'estar i menjador. La residència tindrà 40 habitacions dobles i 40 de senzilles pels residents.

La planta baixa es on es concentraran els serveis d'ús compartits per residents i usuaris del centre de dia. Alguns dels serveis que s'oferiran seran: podologia, psicoteràpia, manualitats, bugaderia, entre d'altres. A més, la residència tindrà un porxo de 200m2 on es podrà gaudir al bon temps de l'aire lliure i el paisatge; ja que la residència comptarà amb un jardí ampli on hi haurà, fins i tot, un espai dedicat al treball de l'hort .

El pressupost d'execució de l'obra es de quelcom menys de 5 milions d'euros.


respostes a "La Delegada territorial de Benestar Social visi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 89
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007