Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Gas Natural Distribució invertirà 500.000 euros per fer arribar el subministrament a l'Ametlla de Mar

28 . Mai, 2012 a les 14:19 | 00:02:30
per gfigueres a La notícia del dia
2235 reproduccions
Gas Natural Fenosa, a través de la seva companyia distribuïdora, Gas Natural Distribució, invertirà 500.000 euros per fer arribar el gas a l'Ametlla de Mar. La companyia iniciarà el pròxim mes de juny els treballs de canalització dins del nucli del municipi. 5.000 metres de xarxa de distribució i 400 escomeses, en una primera fase. En paral·lel, s'executarà les obres de la planta de gas natural liquat i la canonada d'accés al nucli urbà.
"El plantejament és bastant ambiciós; suposa començar en poques setmanes les obres d'infraestructura. En un termini de dotze setmanes podríem estendre aquests 5.000 metres de xarxa de distribució i construir aquestes gairebé 400 escomeses perquè 400 finques de l'Ametlla de Mar tinguin el servei", va explicar el Delegat a Tarragona de Gas Natural Distribució, Miquel Andreu López.. El Delegat també va afegir que "la proposta comercial la podrem començar d'aquí molt poc perquè hem acordat amb els instal·ladors de l'Ametlla que es posin en contacte amb els veïns per informar-los de les avantatges del Gas Natural enfront d'altres fonts d'energia que en són moltes".
L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, i el Delegat a Tarragona de Gas Natural Distribució van presentar divendres, 25 de maig, a les entitats i ciutadans de l'Ametlla de Mar les actuacions previstes per la companyia energètica per fer arribar el servei de gas a la població.
"És un servei que portarà al municipi lideratge i que generarà activitat econòmica i, per tant, llocs de treball. A més, dóna un valor afegit al municipi. Després d'un any de negociacions, la Cala podrà gaudir de Gas Natural", va explicar Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar. Martí també va afegir que volia "agrair l'esforç i l'aposta que ha fet Gas Natural a l'Ametlla de Mar"
La durada prevista de les obres és de tres mesos, per la qual cosa la companyia preveu que a finals de l'estiu el 50% dels habitatges de l'Ametlla estaran en disposició d'accedir al servei de gas natural. Per fer les rases als carrers Gas Natural utilitzarà una màquina equipada amb última tecnologia que redueix el soroll i les molèsties.
En fases posteriors es completarà la xarxa per tal d'abastir la resta del municipi.


respostes a "Gas Natural Distribució invertirà 500.000 euros..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 698,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007