Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar és el municipi que recull una xifra més alta a través de la taxa turística a les Terres de l'Ebre

05 . Nov, 2013 a les 11:00
per gfigueres a La notícia del dia
2853 reproduccions
En concret, 6.048,81 euros, un 70 % d'aquest import el recapta la Generalitat, i un 30% revertirà al municipi a través de l'Ajuntament encarregat d'invertir en inversió turística a la localitat.

L'Ametlla de Mar és el municipi de les Terres de l'Ebre que ha registrat una xifra més alta a través de l'Impost sobre les Estades en Establiments Turístics (IEET), fixat per la Generalitat de Catalunya, el segon trimestre del 2013. És a dir, la taxa turística recollida  a través d'hotels i càmpings. I és que aquests establiments recullen 0,40 euros per nit i persona durant la primera setmana.
En concret, a l'Ametlla estem parlant de 6.048,81 euros, un 70 % d'aquest import el recull la Generalitat i un 30% revertirà al municipi a través de l'Ajuntament encarregat d'invertir en inversió turística a la localitat.
"Aquesta dada és molt més que una xifra. És un indicador del potencial turístic de l'Ametlla de Mar al Territori. A més, ens anima des de l'Àrea a continuar treballant per la promoció del municipi", subratlla Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.
El Perelló segueix a l'Ametlla de Mar en el rànquing territorial amb 5.388,93 euros. En tercera posició trobem a Sant Carles de la Ràpita amb 3.157,46 euros. Tortosa segueix el posicionament amb 2.269,99 euros. I després de la capital del Baix Ebre trobem a la veïna població de l'Ampolla amb 1.983,02 euros. Deltebre segueix de prop a l'Ampolla amb 1.964,06 euros. Alcanar també entra dins dels set municipis que més a han recollit amb la taxa turística amb 1.254,73 euros.
D'altra banda, cal tenir en compte que de cara a l'any vinent, a més, de la taxa turística, també ja es podrà fer un balanç dels imports recollits a través de la taxa dels habitatges d'ús turístic, impulsada des de la Generalitat el passat desembre del 2012, una vegada completat el registre d'aquest tipus d'establiments a nivell nacional.


respostes a "L'Ametlla de Mar és el municipi que recull una ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 682,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007