Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Gas Natural arribarà a l'Ametlla de Mar aquest 2011

21 . Feb, 2011 a les 13:44 | 00:01:17
2427 reproduccions
Aquest any el gas natural  podria arribar a l'Ametlla de Mar. De fet, des de Gas Natural Union Fenosa ja s'han realitzat els primers passos administratius perquè la distribució d'aquest servei a l'Ametlla de Mar sigui una realitat. El passat 31 de gener l'empresa va fer una sol·licitud al Departament d'Economia i Finances de la Generalitat, concretament a al Direcció General d'Energia i Mines per començar a implementar les infraestructures necessàries per distribuir el gas natural al municipi. Des de la Generalitat de moment s'ha donat llum verda al projecte subvencionat el 50% del cost total d'aquesta actuació que és de 200.000 euros.

Primer es construirà una planta satèl·lit als antics terrenys de EFICSA, vora a l'autopista AP-7. Un dipòsit a través del qual es bombejarà el gas natural a una altra planta que s'ubicarà a l'aparcament de camions i d'allí, posteriorment, es distribuirà al municipi a través de les artèries principals de l'Ametlla de Mar.

Per dur a terme tota aquesta sèrie d'actuacions primer haurà de donar el vist-i-plau la Generalitat i després l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

En total, Gas Natural Fenosa invertirà 8,2 milions d'euros a tota la demarcació de Tarragona, ja que, a part de l'Ametlla, també es preveu distribuir el gas natural  altres municipis com: els Pallaresos, el Catllar, l'Aldea, Vinyols, els Arcs, Montbrió i l'Ampolla.


respostes a "Gas Natural arribarà a l'Ametlla de Mar aquest ..."

pmendez
26 . Feb, 2011 a les 14:19

els terrenys on s'ubicaria la planta satel·lit on s'ubicava èmpressa.. es deia E.F.I.C.S.A, no FICSA.

admin admin
26 . Feb, 2011 a les 14:46

@pmendez: Moltes gràcies, ja hem fet el canvi.

d1!

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007