Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Lleure, fotografia i cuina, novetats de les activitats formatives dels Cursos de Formació

06 . Mar, 2012 a les 08:25 | 00:02:15
per gfigueres a La notícia del dia
2025 reproduccions
Aquest passat dissabte dia 3 de març, el centre d'Interpretació de la Pesca va acollir una de les novedoses activitats formatives que la Regidoria de Formació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar organitza a través del Telecentre.
 
A més d'aquest monogràfic, el dijous dia 1 de març va començar el curs de Cuina Casolana, de 20 hores de durada i que tindrà la cuina i el menjador del Casal d'Avis com a seu els dimarts i dijous de 17 a 18'30h. El curs  pretén donar a conèixer la nostra cuina i ensenyar a cuinar els nostres plats més tradicionals.
 
El proper dijous dia 6 de març també es donarà inici al curs de Retoc de fotografia digital,  al Telecentre i tindrà 20 hores de durada. El curs s'impartirà els dimarts i dijous de 20 a 21.30h.
 
El dissabte dia 10 de març, començarà un altre curs, en aquesta ocasió de monitor de menjador i transport escolar. Serà un curs de 40 hores que es repartirà en cinc dissabtes i que es farà entre el Telecentre i el Centre d'Interpretació de la Pesca.
 
Viqui Martí, tècnica de la Regidoria de Formació, "el monogràfic Quedem per riure?, és gratuït i de 10 hores de durada. Ttracta sobre els beneficis del riure i que complementarà el curs de monitor de lleure que s'ha estat realitzant en les darreres setmanes. S'imparteix arran de la realització del curs de monitor de lleure, ja que dins d'aquesta acció formativa és requisit imprescindible que els alumnes facin un monogràfic de 10 hores i vam pensar que organitzar-lo a l'Ametlla evitaria el desplaçament de l'alumnat a una altra població. Al fer-se, doncs, a la nostra localitat i haver places disponibles, vam creure convenient poder obrir l'oferta a la gent de la població que hi pogués estar interessada".

A més de tots aquests cursos, dilluns passat va començar un curs de 10 hores de manipulador d'aliments destinat a gent que ja està treballant, i està a punt de finalitzar un altre curs de manipulador de productes fitosanitaris de gent que està a l'atur.
Des de la Regidoria de Formació es continuen duent a terme els cursos habituals d'idiomes, informàtica per a jubilats i català per a nouvinguts.


respostes a "Lleure, fotografia i cuina, novetats de les act..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 692,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007