Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tres caleres participaran en el XIII Certamen de lectura en veu alta

19 . Feb, 2016 a les 13:45
per gfigueres a La notícia del dia
2207 reproduccions
L'Escola Sant Jordi participarà, per tercer any consecutiu, al XIII Certamen de lectura en veu alta que organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana, amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament i l'Obra Social La Caixa.
Aquest curs, per tal d'escollir els finalistes de les tres categories que han de participar als quarts de final s'ha realitzat una selecció de finalistes. El passat dia 12 de febrer, al gimnàs de l'escola, els alumnes seleccionats de cada classe van llegir els fragments que s'havien escollit per a la final.
El jurat, format per mestres de l'Escola, va seleccionar les tres representants que han d'anar als quarts de final. Les alumnes són Clàudia Samarra, representant de cicle mitjà en la categoria de Grumets vermells, Maria Subirats, representant de cicle superior en la categoria de Grumets verds, i Yanice Virginius en la categoria Timoners.
Els alumnes s'impliquen amb la lectura
Durant tot el trimestre, els alumnes participants han estat treballant, a les classes de cicle mitjà i superior i a l'aula d'acollida, les lectures seleccionades per a aquesta edició del Certamen.
"Seguint les pautes que donem per la lectura en veu alta, les diferents classes han anat treballant les lectures escollides" explica la directora de l'Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia, que també comenta que a casa els alumnes han pogut practicar amb les pautes facilitades des del centre.
El pròxim dia 8 de març, les tres representants de l'escola aniran a Tortosa, a la seu dels Serveis Territorials d'Ensenyament per participar en la següent prova del Certamen. Garcia també aprofita per agrair a la Biblioteca de la població el préstec dels exemplars necessaris per poder participar al Certamen. Daniel Rodríguez


respostes a "Tres caleres participaran en el XIII Certamen d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 641,28 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007