Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Regidoria de Formació i Treball presenta l'oferta de cursos per aquest hivern

12 . Gen, 2016 a les 14:40
per drodriguez a La notícia del dia
2068 reproduccions
La Regidoria de Formació enceta un nou any formatiu amb nous cursos adreçats a tots els públics.

Aquest dilluns s'ha iniciat el curs d'operacions auxiliars d'enregistrament i tractament de dades i documents. Un curs subvencionat pels Fons Socials Europeus, per a persones desocupades, amb el qual s'obté un certificat de professionalitat.

En el curs, que té una durada de 460 hores, es treballaran els processadors de textos i presentacions, el tractament de dades en fulls de càlcul, l'enviament d'informació per mitjans informàtics, així com la reproducció i arxiu de documentació. Les 15 persones que hi participen també realitzaran pràctiques en empreses.

A banda del curs de Certificat de Professionalitat, també s'ofereix la preparació per a la prova Àctic Bàsic, que acredita competències en tecnologies de la informació i la comunicació; i un curs de català inicial per a nouvinguts.

En el catàleg de cursos per aquest hivern 2016 s'ofereixen més propostes formatives.

En l'àmbit dels cursos adreçats a jubilats, i que estan subvencions, s'ofereixen cursos de 15 hores d'internet inicial, de crear una aplicació o de crear un àlbum digital. En formació contínua, segueixen els cursos de francès, tant inicial com avançat, d'iniciació a la fotografia, de manipulador d'aliments o de monitor de lleure.

Sense dubte, però, la gran aposta passa pels tallers artesanals i per donar continuïtat als que es van realitzar aquest passat estiu. Així doncs, s'ofereixen  tallers de fer mitja i ganxet, de nanses, de nusos mariners, de remendar o de restauració de mobles. També s'aposta per la cuina amb un taller de rebosteria centrat en la xocolata; i pròximament s'oferiran cursos de sushi, tapes i cuina marinera.

Tots els interessats en aquests cursos formatius poden passar a informar-se i apuntar-se pel Telecentre, des de les 9 del matí i fins a les 14 de la
tarda. Cal lliurar una fotocòpia del DNI, el full de l'ingrés bancari i en el cas dels cursos subvencions dur el full de renovació de demanada d'ocupació laboral. Els cursos tenen places limitades.


respostes a "La Regidoria de Formació i Treball presenta l'o..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 670,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007