Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament ofereix als comerços 720 hores d'aparcament gratuït per 60 euros al mes

22 . Mar, 2012 a les 08:52 | 00:02:52
per gfigueres a La notícia del dia
2007 reproduccions
El pròxim dia 31 de març finalitzarà la promoció encetada per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar el passat dia 1 de febrer consistent a fer gratuïta la primera mitja hora d'utilització de l'aparcament soterrani Escoles Velles.
Al llarg d'aquests dos mesos els usuaris han pogut fer Ús d'aquesta promoció, la qual ha estat acumulable a d'altres descomptes o promocions subministrades pels comerços locals.

Des de l'Ajuntament s'estan buscant noves fórmules per promocionar la utilització d'aquest servei, que si bé durant els dies de Setmana Santa o els mesos d'estiu té una ocupació més que notable, la resta de l'any té una ocupació molt minsa.

Tant es així que l'Ajuntament ha posat en marxa una promoció destinada als comerços i restaurants del casc urbà, que consisteix en un lloguer anual d'una plaça de pàrquing per 60 euros mensuals IVA inclòs, que el comerciant pot fraccionar per hores i oferir com un complement als seus clients. Els comerços que s'afegeixin a aquesta promoció disposaran de 720 tiquets de gratuïtat d'una hora de durada, que podran oferir als clients i que es podran acumular a d'altres promocions existents.

Segons Antoni Montagut, regidor de Governació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "ja portem una sèrie de campanyes fetes per divulgar el coneixement ciutadà del pàrquing, que hi tinguin accés i la gent el conegui millor. Fins ara hem donat mitja hora d'aparcament gratuït i que tinguin la possibilitat de fer alguna petita gestió per la zona i alhora coneguin el servei que els ofereix el pàrquing. A part, es busquen noves fórmules perquè aquest aparcament signifiqui un desembós en moments puntuals al casc urbà i facilitar que sigui un punt de recolzament per a la gastronomia i el comerç local. Hem obert noves possibilitats a preus molt interessants. Volem encaixar dins del teixit comercial i gastronòmic local del poble un pàrquing que ha de facilitar la mobilitat urbana".

Per promocionar aquesta fórmula i donar a conèixer la utilitat de l'aparcament en els comerços de l'entorn s'estan regalant 50 tiquets d'una hora i mitja d'aparcament gratuït a tots els restaurants de la població. Aquesta promoció gratuïta finalitzarà el 15 de juny, i serà acumulable a la promoció que hi ha vigent fins al dia 31 de març de 30 minuts gratuïts.

A partir d'aquí i de cara a l'estiu, es plantegen altres fórmules per a particulars, com l'abonament mensual 105 euros IVA inclòs o l'abonament de 80 euros per a quinze dies.

En l'àmbit de la mobilitat, el regidor de governació ha demanat una millor utilització de l'aparcament a la zona esportiva, on s'ha detectat que sovint no es respecten els llocs d'aparcament per a minusvàlids i zones de lliure circulació.


respostes a "L'Ajuntament ofereix als comerços 720 hores d'a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 643,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 227
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007