Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aparcar al pàrquing de Les Escoles Velles costarà 50 cèntims l'hora

25 . Feb, 2015 a les 14:19
per otomas a Ajuntament
1617 reproduccions
A partir de l'1 de març  fins al 15 de juny  l'aparcament de les Escoles Velles estrena tarifes. I és que a partir d'aquesta data es podrà aparcar en aquest pàrquing soterrat, situat al nucli urbà, per només 0,50 cèntims l'hora i la primera mitja hora gratuïta. L'objectiu que s'ha marcat l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, a través de la Cala Gestió,  és fer més fluïda la mobilitat al casc urbà alhora que de retruc es millora l'accés al comerç local.
Així ho explica Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar: "aquesta promoció estic convençut que millorarà la mobilitat i aproparà el comerç local als ciutadans. Actualment, hi ha més de 110 places ocupades permanentment, més el percentatge de rotació, i si augmentem el nombre d'estacionaments amb  aquesta promoció veurem com cada vegada més aquest equipament està agafant cos i sentit ".
D'altra banda, des del consistori es recorda que es pot adquirir una plaça de lloguer a l'aparcament de les Escoles Velles per només 39 euros mensuals. Una promoció que es va engegar el novembre del 2011 i que ha donat molt bons resultats, segons fonts municipals, ja que s'ha passat de 32 places de lloguer a 82.
Recordar que aquest equipament compta amb 300 places i està situat al bell mig del cor del municipi, a tocar dels diversos establiments que conformen el teixit comercial de la localitat.


respostes a "Aparcar al pàrquing de Les Escoles Velles costa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 985,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007