Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

205 establiments s'han beneficiat de la campanya Compra aquí i aparca gratis

19 . Set, 2013 a les 12:58
per gfigueres a La notícia del dia
2586 reproduccions
Els usuaris de l'aparcament de les Escoles Velles han presentat quasi 7.000 tiquets per valor de més de 263.000 €euros corresponents a 205 establiments, beneficiant-se d'importants descomptes en les tarifes d'aparcament.

L'Alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, a manifestat que cal estar satisfet pel resultat de la campanya de descomptes a l'aparcament municipal Escoles Velles per la presentació de tiquets de consum en els comerços locals.
Segons les estadístiques dels mesos de juliol i agost, els usuaris han presentat 6.926 tiquets de consum corresponents a 205 establiments diferents, el que suposa un import total de consum en establiments de 263.314 euros que han fet possible que els consumidors s'hagin beneficiat de descomptes en l'aparcament.
Segons es desprèn de les dades, els establiments que més descomptes han generat per la presentació de tiquets de consum han estat els bars, cafeteries i restaurants i per ubicació, els que es troben més propers a l'aparcament.
Així, els clients dels supermercats SUMA han estat els que més han utilitzat els descomptes presentant fins a 955 tiquets, seguits dels de Bon Àrea amb 326 tiquets, Spar Pijoan amb 263, Establiments Serafí amb 242 i Queviures Marsal Figueres amb 216 tiquets.
Pel que fa a l'import per consum dels tiquets, els Supermercats Suma també hi figuren al capdavant amb tiquets aportats per valor de 25.000 euros€, seguit del Restaurant Alguer amb 15.000 euros €, Establiments Serafí, amb 13,887 euros€, Spar Pijoan amb 10.413euros i l'estanc amb tiquets per valor de 9.000 euros€.
Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha dit que, "Hi ha hagut més de deu comerços que han comptabilitzat més de 200 tiquets i això és fer-ne un bon us en benefici del client, del comerç local i dels ciutadans. Ara el que cal es posar damunt de la taula noves propostes i sumar, ja que l'Ajuntament ja ho està fent".
Cal recordar que sota el lema Compra aquí i aparca gratis, la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va posar en marxa la campanya com a suport al comerç local després de les reunions mantingudes amb els comerciants locals, i tal com va sol·licitar el sector. Així, aquells clients que han presentat tiquets del dia corresponents a comerços locals, ubicats al nucli urbà, per valor 5euros€, han pogut gaudir de 30 minuts d'aparcament gratuït; per tiquets per valor de 20 euros€, la gratuïtat ha estat d'1 hora; per 50 €euros de 2 hores i per 75euros o més, de 2,30 hores.


respostes a "205 establiments s'han beneficiat de la campany..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007