Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de la Nit de l'Esport "La Cala"a la fresca

23 . Jun, 2011 a les 09:10 | 00:01:59
per gfigueres a La notícia del dia
1846 reproduccions
El passat 18 de juny, a la zona esportiva municipal, l'Àrea Municipal d'Esports (AME) de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va organitzar la Nit de l'Esport. Un vespre de reconeixement als principals esportistes, entitats i agents col·laboradors de l'esport local durant la temporada 2010-2011.

A les set es van iniciar les activitats esportives amb jocs, futbol, bàsquet, tennis, pàdel i molts altres esports. A més, hi va haver jornada de portes obertes al CEM la Cala amb Master Classes d'Aqua-aerobic, Body Combat, Spinning i Natació. I a les deu de la nit es va realitzar el sopar a l'aire lliure, una de les novetats més destacades d'enguany que va comptar amb un alt suport popular aglutinant prop de dues-centes seixanta persones. Durant el sopar es va procedir al lliurament de premis. També hi va haver actuacions esportives intercalades de Gimnàstica Rítmica, Ball Esportiu i Twirling Baton.

"L'esport a la Cala és com una família i amb aquesta celebració s'ha demostrat una vegada més" va explicar Albert Medrano, regidor d'Esports. A més, Medrano va remarcar l'alt nivell esportiu de les diverses pràctiques esportives del municipi i va voler traslladar el reconeixement a totes les entitats i persones que fan possible que així sigui.

I a partir de les onze i mitja fins a al matinada amb la discoteca mòbil el Dj local Sergio Calero va fer gaudir tots els assistents. A més, també es va fer un repàs d'alguns dels millors temes dels 80.
Van col·laborar en la festa Construccions Calciner, la Caixa, la Cala Gestió i CEM la Cala.


respostes a "Èxit de la Nit de l'Esport "La Cala"a la fresca"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007