Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala es mou reconeix l'esforç dels nostres esportistes

28 . Oct, 2016 a les 13:57
per gfigueres a La notícia del dia
1142 reproduccions
Avui divendres dia 28 d'octubre a partir de les 19'30h, el poliesportiu Municipal Galetet acollirà l'acte de lliurament de premis i reconeixement als esportistes, entitats i agents col·laboradors de l'esport local durant la temporada 2015-2016. Sota el lema "Premis La Cala es mou", l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar escenificarà els reconeixements anuals a l'esport calero i distingirà els seus principals esportistes.
L'escenari del Galetet veurà pujar a tots els esportistes caleros, sigui quina sigui la seva activitat esportiva i ben segur que es destacaran les fites assolides per equips i esportistes en les seves respectives competicions.
Segons Mayte Puell, regidora d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "és un orgull poder presidir l'acte d'aquest divendres en honor a tots els esportistes de l'Ametlla de Mar, amb l'ànim d'esperonar a la gent a la pràctica d'una activitat saludable com l'esport. Des del consistori intentem oferir el màxim de modalitats esportives possibles amb l'objectiu d'aglutinar també totes les franges d'edat possibles".
Una festa anual de l'esport calero que permet compartir aquests moments de reconeixement a la tasca i esforç de tot un any a esportistes, pares, familiars i amics.


respostes a "La Cala es mou reconeix l'esforç dels nostres e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 677,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 107
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007