Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

08 . Jun, 2010 a les 08:12
2013 reproduccions
Aquest dimarts 8 de juny obrim el butlletí parlant-vos que ja s'ha iniciat el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu. Les novetats que centren aquesta temporada són l'estrena de la piscina i que s'han ampliat els horaris per donar un millor servei a les famílies. A comarques destaquen les concentracions que s'han produït a l'Ebre en protesta per la retallada de sous a funcionaris i personal laboral. A l'Ametlla de Mar la vaga convocada no ha tingut gaire incidència. A Tortosa, l'oposició a l'ajuntament dona suport a les retallades de sous dels regidors però les considera insuficients. I a Madrid, la ministra Espinosa congela els mitjans contra els incendis i no modifica la coordinació amb les Comunitats Autònomes després d'Horta de Sant Joan. I a Deltebre, per últim, simulen una fuita de combustible a la dàrsena del port de Deltebre.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 58
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007