Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Urbanització Tres Cales celebra la Mare de Déu d'Agost

27 . Ago, 2010 a les 11:14 | 00:01:05
2607 reproduccions
Actualització: S'han afegit les imatges subaquàtiques de la processó.

Les Festes de la Mare de Déu d'Agost de Tres Cales van encetar el passat dijous 12 d'agost un programa farcit d'activitats que van continuar fins diumenge 15 d'agost, tot i alguns ruixats. Les festes de la urbanització van començar amb el concurs de petanca i el campionat de futbol sala sènior de vuit a deu del vespre. El divendres la festa es va traslladar a la platja de Sant Jordi on va tenir lloc la tradicional processó subaquàtica. I a les nou el sopar i sorteig. No podia faltar per tancar la festa del dia el ball amb l'orquestra SAQQARA.

Carlos Pérez, membre de l'associació Urbamar de la urbanització Tres Cales explicava que: "tot i el temps intentarem que tinguin lloc tots els actes possibles. Per començar les festes hi haurà el sopar, sorteig i ball que sempre té molt d'èxit i esperem que aquest vuitè any també sigui així": I així va ser, ja que els veïns i veïnes de la urbanització es van sumar a gaudir de les festes durant tots els dies.

Dissabte hi havia preparat tot un programa ple d'activitats al parc de Tres Cales. A partir de les set de la tarda hi va haver petanca i a les vuit del vespre va tenir lloc la marató d'adults. I a les nou de la nit va començar el concurs de truites. I després de pair el ball.

I el darrer dia es va destinar als més petits de la casa. A les sis de la tarda hi havia programat la gimcana aquàtica i la pinyata infantil. A tres quarts de set hi havia xocolotada i després els menuts van poder gaudir de l'actuació d'un mag infantil. Finalment, a les vuit del vespre va tenir lloc la final de futbol sala i el posterior lliurament de premis.


respostes a "La Urbanització Tres Cales celebra la Mare de D..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007