Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La 22a Diada dels Fideus Rossejats omplirà diumenge el port pesquer de l'Ametlla de Mar

08 . Jun, 2016 a les 13:30
per drodriguez a La notícia del dia
1989 reproduccions
Aquest diumenge 12 de juny, durant tot el matí, el port pesquer de l'Ametlla de Mar serà l'escenari de la 22a edició de la Diada dels Fideus Rossejats, una cita important en el calendari gastronòmic del nostre municipi. A més, aquesta Diada servirà per cloure les Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossejats i el Peix Blau, que des del passat divendres 3 de juny proposen diferents plats i tapes -unes més tradicionals i les altres més creatives- amb el peix blau com a protagonista.

9 restaurants i 19 bars de l'Ametlla de Mar participen enguany en aquestes jornades, impulsades per l'Àrea Municipal de Turisme, oferint una gastronomia de gran qualitat a preus assequibles. Els menús als restaurants ronden entre 22 i 30 euros per persona, i en el cas de les tapes totes tenen un preu de 2,5 euros amb tapa i quinto Heineken, que és el patrocinador oficial de la ruta. De moment, segons assegura Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, «tenim notícies de les Jornades estan anant molt bé, amb molta participació».

L'objectiu és promocionar la gastronomia local i dinamitzar l'activitat turística i pesquera del municipi. Per això, la Diada dels Fideus Rossejats inclou un concurs gastronòmic -amb les inscripcions tancades-, degustacions de peix blau i de fideus rossejats i també la Festa del Mar -organitzada amb la col·laboració de l'Estació Nàutica Costa Daurada- amb activitats nàutiques. Els visitants podran gaudir de degustacions al preu de 3,5 euros amb una degustació de fideus rossejats, un tastet de peix blau i una degustació de vi DO Terra Alta amb copa de vidre.

En el cas de la Festa del Mar, que arriba a la cinquena edició, s'han programat diverses activitats al port pesquer i també a la platja de l'Alguer. En el cas del port es podrà veure una exhibició de flyboard (12.00 h), practicar amb caiacs, paddle surf o raqueros; així com fer sortides en barca i amb el catamarà Tuna Tour. Pel que fa a la platja de l'Alguer es podrà realitzar un bateig de submarinisme i d'snorkel. «Hem preparat un seguit d'activitats perquè la gent vingui i s'ho passi molt bé» comenta Llaó.

Una altra forma de participació en la Diada és a través del concurs fotogràfic, a la xarxa social Instagram, que un any més s'organitza per premiar la millor fotografia amb 2 menús gastronòmics per les pròximes Jornades. Per això, cal publicar les imatges amb les etiquetes #peixblau2016 i #ametllademar. Les bases es poden consultar a la pàgina web de l'Àrea Municipal de Turisme, com també tota la informació de la ruta de tapes i els menús gastronòmics: www.visitametllademar.com


respostes a "La 22a Diada dels Fideus Rossejats omplirà dium..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 107
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007