Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Camp de Futbol acollirà el Torneig de Futbol Base 'Valors'

09 . Jun, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1607 reproduccions
Dissabte 10 de juny, a les 9.30 h, el Camp de Futbol de La Cala, acollirà el II Torneig de Futbol Base ‘Valors', en les categories Benjamí i Prebenjamí, amb la participació de diversos clubs del territori.

En la categoria Prebenjamí, a més dels Llucets i els Seitonillos, hi participaran l'Alcanar, el Jesús i Maria, el Cambrils, l'Aldeana, l'Escola Delta de l'Ebre i el Gimnàstic de Tarragona.

Pel que fa a la categoria Benjamí, als Llobarrets i el Benjamí A federat, s'hi afegiran els equips A i B de l'Alcanar, el Jesús i Maria, l'Hospitalet de l'Infant, el Gandesa i l'Alcover. Jordi Llaó, coordinador del futbol base, explica que, «volem un torneig net, que es tinguin en compte els valors. Aquestes coses són les que fan gran al futbol i ja haurien d'estar instaurades en aquestes categories, però a vegades, les oblidem en favor dels resultats».

Així, a més dels punts habituals per victòria, empat o derrota, es premiarà amb 1 punt als equips per supòsits com que no comptabilitzin més de tres faltes, que no tinguin cap amonestació o que en finalitzar el partit es donin tots la mà de manera esportiva. En canvi, es pot arribar a restar 1 punt per cometre cinc o més faltes en un partit, per dues amonestacions o una targeta roja i fins a 3 punts per arribar tard al començament del partit o conductes antiesportives per part de jugadors, entrenadors o pares. Per tant, un equip que ha guanyat un partit pel resultat en el marcador pot acabar perdent-lo i exactament a l'inrevés.


respostes a "El Camp de Futbol acollirà el Torneig de Futbol..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 484,95 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 101
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007