Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El FC La Sallaz visita l'Ametlla de Mar

13 . Abr, 2010 a les 12:40
per gfigueres a La notícia del dia
3382 reproduccions
Des de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar es va organitzar dijous 8 d'abril la trobada amb el FC La Sallaz de Suïssa. L'objectiu de la visita d'aquest equip de categoria aleví és apropar els equips de futbol i oferir una nova experiència als jugadors.

Els futbolistes van poder gaudir d'una passejada guiada per l'Ametlla de Mar, de la visita al Castell de Sant Jordi i un posterior dinar de pícnic.

A la tarda, a les cinc i mitja, va tenir lloc el partit amistós entre l'Ametlla de Mar i la Sallaz on jugadors i públic van poder gaudir d'aquest match on es vas estretir lligams entre ambdós equips.

Aquesta iniciativa mostra la implicació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a través de l'Àrea Municipal d'Esports de potenciar l'esport i concretament el futbol al municipi.

"Una vegada més des de l'Àrea Municipal d'Esports estem intentant fer entendre als més petits la importància de la formació esportiva. Per aquest motiu vam creure convenient parlar amb aquest equipet de Suïssa, ja que l'entrenador té lligams familiars aquí a l'Ametlla de Mar, i vam pensar que seria una bona experiència que ajudaria al creixement esportiu i personal dels nens. A més, ha estat una bona oportunitat perquè pares i nens coneguessin el municipi.", va explicar Joan Pere Gómez i Comes, regidor d'Esports.

Per la seva part el monitor del FC La Sallaz, Manuel Suárez, es va mostrar molt satisfet. Segons Suàrez "és una molt bona experiència per aquests nens que és la primera vegada que surten a jugar fora de Suïssa. A l'equip hi ha jugadors de diferents orígens, kosovars, portuguesos, un espanyol, que és el meu fill, brasilers, i tots venen a gaudir d'aquesta trobada esportiva. A més, és un orgull per a mi venir aquí ja que tinc a la meva família vivint a l'Ametlla".

Aquesta trobada va tenir lloc després d'una Setmana Santa on el futbol també va ser el protagonista ja que l'Ametlla de Mar va acollir, un any més, els enfrontaments de la categoria aleví del Torneig Internacional de Futbol Base.


respostes a "El FC La Sallaz visita l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007