Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Àrea Municipal d'Esports torna a oferir un gran ventall d'activitats esportives per aquest curs

26 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2073 reproduccions
Com cada any, l'Àrea Municipal d'Esports ha posat a la disposició dels ciutadans el fulletó de les propostes esportives previstes pel període de curs escolar, de setembre a juny. En total, s'ofereixen una trentena d'activitats de l'AME i el cem La Cala. Enguany una de les novetats és l'handbol, que inclou tres categories: prebenjamí, benjamí i aleví. També s'ha tornat a introduir el ball esportiu i social, per infants i adults.

La majoria de propostes es consoliden com el futbol base que segueix tenint un pes important amb les seves modalitats d'iniciació, futbol base escolar i futbol base federat. A més, enguany s'ha implantat un nou curs d'entrament específic per porters. Un altre esport majoritari i arrelat a la població és la gimnàstica rítmica que es presenta en quatre categories, iniciació, prebenjamí/benjamí, aleví/infantil i federada. 

La natació infantil, esportiva i per adults es consolida un any més, juntament amb el bàsquet, zumba kids i zumba júnior, fitness kids, pàdel, pilates, aqua-gim i ioga hatha. També es seguirà oferint la gimnàstica de manteniment orientada a la 3a edat i el taekwondo, que es va introduir l'any passat, i que segons el gerent, Marc Vilabrú ha tingut una resposta molt positiva. 

«Està arrelant amb força, hem aconseguit que hi hagi nens que hagin superat els diferents cinturons en funció del seu nivell. Enguany ha començat amb moltes més inscripcions. I serà una activitat que arribarà un moment que hi haurà nens que participaran en la competició oficial, a nivell escolar o federatiu» ha explicat Vilabrú.

Per altra banda, el cem La Cala ofereix 14 activitats dirigides incloses en la quota abonat del cem, entre les quals hi ha com a novetat el bep que es centra en el treball de bíceps, esquena i pit. La resta són ciclo indoor, ioga, aerodance, aqua-gim, pilates, pump, trx, combat, gac, cross training, zumba, balance i en forma.

Entre les tarifes destaquen els descomptes especials pels alumnes de l'Escola Sant Jordi 8,75 € al mes i de l'Institut Candelera de 24,25 €. A més, durant el setembre i l'octubre, la matrícula de qualsevol activitat de l'AME és gratuïta. «Si en qualsevol mes de l'any et dones de baixa, hauràs de tornar a pagar la matrícula. Sempre que no hi hagi una baixa no s'haurà de pagar la matrícula mai més» ha subratllat Marc Vilabrú. respostes a "L'Àrea Municipal d'Esports torna a oferir un gr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007