Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

14 . Jun, 2010 a les 14:46
1908 reproduccions
- Divendres, dia 18 de juny, a partir de les 17.30h es podrà visitar el veler santa eulàlia que estarà atracat al port . Aquest veler  fa la ruta de l'aniversari de Thalassa, i visita diferents ports de Catalunya.

- L'Ampa de l'IES Mare de Deu de la Candelera amb la col·laboració de pares i mares i alumnes de tercer d'eso, organitzen per divendres dia 18 de juny, la festa de fi de curs. El preu del sopar més el concert de Miquel del roig és de 9 € per persona. Les entrades estan a la venta a la cantina del centre  o  alumnes de tercer.
 - Calacultura comunica  que aquest dissabte 19 de juny a les 22:30 h tindrà lloc l'acte de lliurament del premi nit de poesia al carrer amb la col·laboració de la regidoria de cultura . Intervindran els rapsodes Helena Tarragó i Salvador Forès, que amenitzarant l'acte amb la interpretació de poemes de diversos autors reconeguts.

- Es comunica que s'han trobat unes claus a prop del carrer Girona de Tres Cales. Aquestes claus es troben a l'oficina d'atenció ciutadana de l'ajuntament de l'ametlla de mar, ubicada a la mateixa urbanització, telèfon 977456376.


- La regidoria de festes comunica que la pel·lícula en cartellera per divendres, 18 de juny, a les 22:30 h a la sala de la societat és: "Sólo ellos ".
Recordem que aquest divendres és l'últim de la temporada de cine a la sala.
a partir del 15 de juliol, podreu gaudir del cinema a la fresca, a la plaça del mercat del mercat.

- L'escola municipal de música comunica que pel proper dissabte dia 19, a les 18:30h,   a la sala, hi haurà  l'audició de final de curs de l'EMMA.

- La societat esportiva i recreativa de l'Ametlla de mar comunica que la sessió de ball d'aquest dissabte 19 de juny estarà amenitzada pel Grup mediterrani  a partir de les onze i mitja de la nit.

- La regidoria de formació i treball de l'Ajuntament de l'Ametlla de mar  informa que el proper dimarts 15 de juny  a les set de la tarda es durà a terme al Telecentre una xerrada sobre bioenergia a càrrec d'Oxana Kharlanova, facilitadora de processos somàtics.

- L'Ajuntament vol retre un homenatge als pescadors vius que en el seu dia van pescar a la vela.  Per aquest motiu, els interessats o els seus familiars poden apuntar-se a l'oficina de turisme dels baixos de l'Ajuntament o al centre d'interpretació de la pesca de 10 a 14 h fins al dia 18 de juny.

- L'Àrea municipal d'esports comunica els períodes d'inscripció de les activitats d'estiu  :  del 14 al 18 de juny, abonats i persones empadronades a l'Ametlla de mar. I a partir del 21 de juny, inscripcions obertes al públic en general. Places limitades.

- La societat de caça "la cala", comunica què  el proper dia 19 de juny es celebrarà el campionat territorial de Sant Hubert 2010, qui vulgui participar ha d'anar a les 7h del matí al coto de pons de calafat. La documentació que s'ha de portar és la següent:
· Loe - cartilla sanitària gos
· Tarjeta federativa
· Seguro
·Llicència caça
· Permís armes
· Societat
· Fotocòpia DNI
El preu de l'inscripció serà de 35'00€. Tant la documentació com l'inscripció es tindrà que portar el mateix dia del campionat.

- L'Àrea Municipal d'Esports, informa que tots els equips interessats en jugar La Lliga de futbol – 7 durant el més de Juliol, han de passar a inscriure's pel poliesportiu municipal abans del dimecres 16 de Juny.

-Telèfon CAP (centre d'assistència primària)  977 49 35 14   /  977 49 38 49
Cap provisional  al  carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del
CEIP Sant Jordi.
-Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals) .
-Farmàcia de guàrdia fins el 18 de juny serà la farmàcia d'Agustí Aytés.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 760,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007