Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El primer equip s'enfronta aquest dissabte contra l'Ampolla

22 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1811 reproduccions
Aquest dissabte a la tarda, els caleros s'enfronten en un partit important a casa, contra l'Ampolla. El primer equip de La Cala ve de perdre al camp del Remolins Bítem, per 2-1, i aquest cap de setmana necessita sumar punts. El partit es disputarà al Camp d'Esports a les 16 h.

Segons l'entrenador de l'equip, Josep Subirats, venen partits difícils però els caleros sortiran com sempre, a guanyar. «Nosaltres amb totes les ganes del món de seguir sent forts a casa i de guanyar el partit. Ara venen dos o tres partits que constaran sumar punts però amb treball es pot aconseguir. Necessitem sumar perquè la confiança de l'equip ha d'anar a més. Sortirem a guanyar com sortim a cada partit. Ja sabem que és futbol i a vegades el que té més oportunitats no acaba guanyant» ha declarat l'entrenador.

L'equip calero compta amb gairebé tota la plantilla. «Ahir va debutar Florín, aquesta setmana ja tenim a Xavi Fages. No podem comptar en Marc Brull que seria una peça important per nosaltres pel tema del club i del juvenil» ha explicat Subi.


respostes a "El primer equip s'enfronta aquest dissabte cont..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 726,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 106
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007