Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup Escènic de la SCER presenta A l'armari i al llit al primer crit

22 . Gen, 2015 a les 14:52
per otomas a La notícia del dia
1976 reproduccions
El Grup Escènic de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa (SCER) presenta A l'armari i al llit al primer crit aquest dissabte, 24 de gener, a les 22:30h, a la Sala. Aquesta divertida comèdia es podrà tornar a veure el diumenge, 25 de gener, a les 18:30h, a la Sala. L'Obra de Lluís Coquard, ha estat adaptada i dirigida per Josep Tomàs Margalef i Joan Pere Brull.  Així, després del repte de Yerma, de Federico García Lorca, ara, el Grup Escènic presenta un comèdia que servirà d'aperitiu de les Festes de la Candelera 2015.
"El que pretenem amb aquesta obra és que la gent vingui a gaudir del teatre, passar-s'ho bé. D'alguna manera esperem que serveixi per oblidar per uns instants els mals de cap de cada dia", subratlla Josep Tomàs Margalef.
Aquesta obra còmica i un xic picant consisteix en un jove executiu que queda amb una dona una nit per la qual demana l'apartament a un amic. A partir d'aquí els personatges es veuran submergits en un seguit de malentesos i circumstàncies que de ben segur faran passar una estona agradable al públic.
Recordar que les entrades anticipades es poden adquirir de 17.30h a 19.00h a la Sala de la Societat aquest dijous i divendres.


respostes a "El Grup Escènic de la SCER presenta A l'armari ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 892,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 196
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007