Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El 1r equip de La Cala comença la pretemporada amb diversos amistosos

04 . Ago, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1465 reproduccions
Comença la pretemporada pel renovat equip de Tercera Catalana de l'Ametlla de Mar. Aquest dissabte jugarà contra el Camarles B a casa (18 h), en el que serà el primer dels partits a les ordres del nou tècnic Josep Subirats, que comptarà amb Xavi Borràs com a segon entrenador –cal recordar que Borràs va assumir el control de l'equip a finals de la temporada passada–.

Des de la Secció Esportiva de la SCER, afronten l'inici del curs futbolístic amb optimisme perquè finalment han pogut confeccionar una plantilla, tot i que jove, molt il·lusionada. El seu president, Sergi Quintana, ha subratllat que «estem veient que està sortint bé el treball, hi ha molta assistència dels jugadors, i amb aquest primer partit volem posar ‘les peces al joc'».

Després del Camarles B, als caleros els espera tres partits amb equips de Segona Catalana. El dia 9 jugaran al camp del Jesús Catalònia (20.30 h), el 12 al camp del Camarles (18.30 h) i el 16 a casa contra l'Amposta (20 h). Quintana explica que «pels aficionats del futbol serà un espectacle veure jugadors amb molt nivell que provenen d'equips de categories superiors».

Torneig de futbol sala aleví a Les Tres Cales


D'altra banda, aquest divendres tindrà lloc al parc públic de Les Tres Cales, un torneig de futbol sala, en categoria aleví, organitzat per la SCER i el restaurant Bambalina. Hi participaran cinc equips, un dels quals de Mont-roig i un altre de l'Hospitalet de l'Infant. L'arrencada serà a les 18 h i s'espera entregar els premis cap a les 22 h.


respostes a "El 1r equip de La Cala comença la pretemporada ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 501,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 191
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007