Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala se suma a les curses Canicross i disputarà la primera edició aquest diumenge

24 . Gen, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1873 reproduccions
Aquest diumenge, a partir de les 9 h del matí, el port natural de l'Estany serà l'escenari del I Canicross de l'Ametlla de Mar, una prova esportiva organitzada per Gosesport Catalunya on els gossos prenen el protagonisme. A més de la cursa, també s'ha organitzat una caminada. Tot plegat perquè els fons recaptats amb les inscripcions es destinaran a l'associació Engrescats de les Terres de l'Ebre, que acull gossos abandonats i els hi busca una nova família.

Una competició solidària que tindrà una distància de 4,2 quilòmetres i recorrerà els indrets naturals entre l'Estany i Santes Creus, comprenent un tram pel GR-92. Hi poden participar gossos de totes les races, en bon estat de salut, i que tinguin entre 1 i 10 anys. Caldrà que portin xip i tinguin al dia les vacunes polivalent i antiràbica (menys d'un any d'antiguitat).

A més, és obligatori portar el material adequat per al canicross, arnès de tir per al gos, línia de tir amb una part elàstica i cinturó per al corredor. Les categories de la prova principal són Júnior, Sènior, Veterans i per gossos de menys de 15 kg, totes amb modalitats masculina i femenina. «Animar a tothom a participar-hi. Només cal tenir gos i ganes de córrer, i qui no vulgui podrà fer-ho caminant, i esperem que la gent s'apunti» diu l'organitzadora, Anna Bohigas.

La inscripció per als federats té un cost de 12 € i per als no federats de 15 €, i es poden fer a través de la pàgina web de la prova. A més de la cursa, també hi haurà un Canicross infantil, amb sortida a les 10.30 h, i una caminada popular, que sortirà a les 9.30 h. Les inscripcions es podran fer el mateix dia, i en el cas de la cursa infantil, els nens hauran de córrer acompanyats d'un adult.


respostes a "La Cala se suma a les curses Canicross i disput..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 701,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 146
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007