Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença la temporada

05 . Set, 2014 a les 12:27
per fcallau a La notícia del dia
2769 reproduccions
Comença la temporada oficial per al 1r equip de La Cala
Amb moltes baixes aquesta pretemporada, l'equip afronta la competició sense conèixer la victòria en els set partits de preparació.

El primer equip de la SCER de l'Ametlla comença aquest dissabte a la tarda la competició oficial a la 3a Catalana Grup 1. Els caleros ho fan amb moltes baixes respecte  la temporada anterior i amb una pretemporada negativa en quant a resultats. El primer rival esportiu de La Cala és el Santa Bàrbara, un equip que s'ha reforçat a la zona d'atac.
Els de l'Ametlla de Mar, entrenats aquest any per Baltasar Capera, afronten aquest primer partit de la temporada havent sumat set derrotes en els set partits de preparació que han disputat al llarg d'aquest mes d'agost, fet que el tècnic resta importància en primer lloc per la gran quantitat de baixes que es van produir a l'equip al final de la temporada passada i perquè tampoc ha pogut comptar amb jugadors importants aquesta pretemporada, per motius laborals o de lesions.
Segons Baltasar Capera, "amb aquestes baixes sumem més d'una dotzena de jugadors titulars o molt importants per a l'equip i això es nota. L'equip és molt nou, amb molts juvenils. A veure si al llarg del setembre podem anar recuperant els jugadors lesionats i que no han pogut venir a entrenar, però clar, la lliga comença aquest dissabte i tindrem 15 o 16 fitxes".
Cal recordar que han deixat l'equip l'Hèctor i Jordi Llaó que han anat a l'Ampolla, Mikel al Deltebre, l'Arnau al Remolins Bítem i els juvenils amb participació al primer equip la temporada passada, Igors i Sergi Callau que han anat als juvenils de l'Ascó i el Tortosa respectivament, i altres baixes com l'Oriol i Rocha.
A més, que l'Àngel Balfegó i Gerard Cañagueral no han pogut entrenar amb l'equip per motius laborals, Robert Brooksbank i Sergi Brull tampoc ho han fet per lesió i l'Avram i Sam Figueres ho han fet en les darreres setmanes.
En quant a les altes, podrà disposar de Sergi Quintana, els juvenils Sergi Brull, Sergi Garcia i Joaquim Peña, i les incorporacions de Jon Bayo del Deltebre i Erik Torres de La cava B.
Els resultats de La Cala han estat  derrotes per 1 a 0 i 1 a 2 davant del Jesús i Maria B de la 4a Catalana, 3 a 2 davant del Campredó, nou equip de 3a Catalana, 0 a 1 davant del Remolins Bitem  de 2ª Catalana i 0 a 6 davant de l'Ampolla, també de la 2a Catalana, 3 a 0 davant de la cava de la 2a Catalana i 1 a 2 amb el Camarles d'una categoria superior.
Pel que fa a les aspiracions caleres aquesta temporada, Capera no ha volgut posar-se cap meta, i tot i que no renuncia a res, creu que si s'acaben recuperant els jugadors importants, l'equip no ha de patir i aspira a estar de la meitat de la classificació cap endavant.
Per a Capera, "naltros hem de començar forts des del primer partit i hem de cridar als aficionats que vinguin jugant bé. Som un equip de solera. Sempre aspiro al màxim, hagi l'equip que hagi. Hem d'aspirar a quedar el màxim amunt possible i si recupero jugadors i vénen a entrenar amb regularitat, no hem de patir i hem d'estar de la meitat cap amunt".
El màxim responsable tècnic de La Cala considera equips com el Roquetenc, Flix, La Sénia, l'Ulldecona o el Perelló com els favorits d'aquesta temporada. El partit davant del Santa Bàrbara començarà a les 6 de la tarda. El club regalarà una entrada gratuïta a la Discoteca Blau a tots aquells que comprin l'entrada que serà a tres euros. En l'àmibt futbolistic cal destacar el debut en pretemporada del Juvenil, aquest diumernge dia 7 contra el camarles a partir de les 17h.


respostes a "Comença la temporada"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007