Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença la 1a fase del Parc del Bon Repòs

05 . Mar, 2012 a les 08:47 | 00:01:44
per gfigueres a La notícia del dia
2134 reproduccions
S'han començat les obres de la 1a fase del Parc del Bon Repòs. Després que en el seu moment s'actués sobre la zona més pròxima a l'estació, dins de l'actuació de millora i nova construcció de l'oficina de Turisme, ara serà el torn de tota la zona perimetral del que ha de ser el nou pulmó verd de la població.

Així, aquesta primera fase contempla l'actuació a tota la zona perimetral de voreres, enllumenat i mobiliari urbà, el soterrament de contenidors i la plantació d'arbres a tot el passeig.

El pressupost de l'actuació de 130.000 d'euros .

Segons Ruben Lallana, regidor de Gestió del Territori, "habilitarem les voreres del carrer Pau casals i Batlle Pijoan, tots els serveis d'enllumenat i mobiliari. D'aquesta manera quedarà estructurat tot el que es el perímetre del parc. En una segona fase s'iniciaran les obres d'enjardinament interior i la distribució del parc".

Al mateix temps, l'Ajuntament està treballant en el finançament de la segona fase que contempla la distribució interior, l'enjardinament corresponent i la instal·lació de tots els equipaments previstos, els quals, cal recordar, que van ser escollits pels ciutadans mitjançant una consulta popular.

Aquest parc serà la targeta de presentació del municipi ja que està situat a l'entrada de l'Ametlla, a més de ser un espai verd al cor de la vila que permetrà gaudir a grans i petits.


respostes a "Comença la 1a fase del Parc del Bon Repòs"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 116
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007