Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Festes Majors de Calafat arriben aquest dijous carregades de propostes per a tots els públics

02 . Ago, 2017 a les 20:00
per drodriguez a La notícia del dia
1741 reproduccions
La urbanització Calafat ho té tot a punt per donar el tret de sortida, aquest dijous a la tarda, a una intensa setmana festiva amb motiu de les seves Festes Majors d'agost. Un grup de veïnes i veïns, amb el suport de la regidoria de Festes, han organitzat més d'una desena d'activitats del 3 al 13 d'aquest mes, adreçades a tots els públics.

És el segon any que es repeteix aquesta fórmula, i per aquest motiu van decidir preguntar als habitants de la urbanització com hauria de ser el model de les festes. Més d'un 70%, unes 180 persones, han aprovat la proposta iniciada el 2016.

El regidor de Festes, Vicenç Llaó, ha celebrat que la festa pugui continuar, malgrat les queixes d'alguns veïns pròxims a la zona d'atraccions. Espera que amb el canvi d'ubicació de les que més soroll generen, se solucionin les queixes. A més, remarca que és una festa amb molta tradició a la urbanització.

L'obertura del recinte firal serà dijous a les 19 h, on les atraccions seran al 50% del preu de taquilla. Per divendres, hi ha organitzada una actuació del cor 'Esencia del sur' en un 'Patio Andaluz', on s'oferirà per 3 euros una tapa, amb copa de vi, rebujito o cervesa, gràcies a la col·laboració dels restaurants de la urbanització.

El mateix divendres hi haurà una de les activitats més populars: l'animació zumba. I després sessió DJ. Per dissabte a la tarda hi haurà el tradicional torneig de petanca a l'antic camp de futbol, i una bicicletada que sortirà de la zona comercial i entrarà a l'interior de l'asfalt del Circuit Calafat, on els participants podran fer una volta.

A la nit, tindrà lloc una exhibició de ball de la parella calera Vanessa i Jordi, i tot seguit la música serà la protagonista amb l'orquestra Vayven i El Leopardo de la Habana, que oferiran un repertori de ritmes llatins i cubans. Per diumenge a la tarda, tindran lloc jocs infantils musical, un torneig de futbolí per adults i la festa de l'escuma.

Tot i que els actes més importants tindran lloc aquest cap de setmana, durant la setmana vinent se celebrarà el torneig d'adults de Futbol Sala.


respostes a "Les Festes Majors de Calafat arriben aquest dij..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 152
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007