Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festes d'estiu a la Urbanització de Calafat

10 . Ago, 2010 a les 13:58 | 00:01:37
per gfigueres a La notícia del dia
2594 reproduccions
La celebració és l'excusa perfecta per aconseguir que tots els veïns i visitants visquin uns dies de germanor i complicitat en un ambient relaxant i lúdic.

Les festes de Calafat han fet gaudir els veïns de la urbanització d'un cap de setmana de festa un any més. Divendres al matí ja tenia lloc un mercat solidari en benefici de la protectora d'animals alberg Terres de l'Ebre. Per la tarda desfilaven els capgrossos, hi havia una exposició d'art amb obres dels veïns de Calafat, una ginkana familiar amb bicicleta, començava el torneig Futbol sala 12 hores i hi havia discoteca mòbil i toro mecànic per a totes les edats.

Dissabte pel mati, es van fer jocs infantils a la platja de Calafató i per la tarda bicicletada popular, concurs de petanca i concert de góspel a l'església. La mateixa tarda, no va mancar la sardinada popular i la festa de l'escuma i, a la nit, el regidor Joan Pere Gómez Comes va fer el pregó. Posteriorment, es va realitzar el clàssic ball del fanal.

I la festa va continuar diumenge amb el concurs de dibuix i narrativa infantil. De forma paral·lela, al bar Calafat es va celebrar el II Campionat de domino. Per la tarda, la desfilada canina, la botifarrada popular, l'entrega de premis i la desfilada dels capgrossos van tancar les festes.


respostes a "Festes d'estiu a la Urbanització de Calafat"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 199
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007