Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Destitueixen Àlex Curto com a entrenador del 1r equip de futbol

07 . Abr, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1589 reproduccions
La junta directiva de la Secció Esportiva de la SCER ha acomiadat aquesta setmana Àlex Curto com a màxim responsable del primer equip de futbol. Curto es va fer càrrec de l'equip a la jornada 13 i des de llavors, en el transcurs de les quinze jornades sota la seva responsabilitat, s'han sumat 15 punts.

Si bé s'ha millorat lleugerament el percentatge de punts, i s'ha pujat un parell de llocs a la classificació, el cert és que el descens segueix molt prop de l'equip calero. Actualment ocupa la 14a posició de la classificació a la 3a Catalana, a 3 punts de les posicions de descens compensat i a 5 del descens directe, a set jornades del final.

«Ha estat una decisió pensada per la combinació de la situació esportiva i econòmica. Tinc clar que l'actual situació no és culpa dels entrenadors, però no podem fer fora tres jugadors perquè tenim una plantilla molt curta i fitxar-ne de nous. En canvi, afegit a què els jugadors tampoc s'han adaptat prou bé a l'entrenador, amb els diners que ens estalviem, podrem reaccionar  amb  algun  jugador  nou que ens pugui ajudar», ha explicat el president, Sergi Quintana.

Fins a final de temporada, qui se'n farà càrrec el primer equip serà Xavi Borràs, que aquesta temporada ha estat el segon entrenador tant amb Marc Vilabrú com amb Àlex Curto.


respostes a "Destitueixen Àlex Curto com a entrenador del 1r..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 844,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 82
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007