Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festes a Calafat

06 . Ago, 2010 a les 13:04
per otomas a La notícia del dia
1905 reproduccions
Aquest divendres 6 d'agost tornen les festes de Calafat. Pels carrers de la urbanització ja es respirava un ambient festiu després que un bon número de veïns treballessin plegats i com una pinya aquest últims dies per tenir-ho tot a punt per aquest llarg cap de setmana d'activitats per a tos els públics.

Així, aquest mati ja tenia lloc un mercat solidari en benefici de la protectora d'animals alberg Terres de l'Ebre. Per la tarda desfilen els capgrossos, té lloc una exposició d'art amb obres dels veïns de Calafat, s'organitza una ginkana familiar amb bicicleta, comença el torneig Futbol sala 12 hores i hi ha discoteca mòbil i toro mecànic per a totes les edats.

Dissabte pel mati, es fan jocs infantils a la platja de Calafató i per la tarda hi ha bicicletada popular, concurs de petanca i concert de góspel a l'església. Aquesta mateixa tarda, es fa una sardinada popular, continua el torneig de futbol sala, hi ha una festa de l'escuma i, a la nit, el regidor Joan Pere Gómez Comes llegeix el pregó. Posteriorment, es fa el ball del fanal.  

I la festa segueix diumenge matinant amb el concurs de dibuix i narrativa infantil. De forma paral·lela, al bar Calafat es celebra el II Campionat de domino. Per la tarda, desfilada canina a la pista de futbol, botifarrada popular i fi de festa amb entrega de premis i desfilada dels capgrossos.


respostes a "Festes a Calafat"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 742,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007