La Cala es queda amb les ganes de la Copa Veterans

27 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2594 reproduccions
El Vinaròs, equip que ha guanyat diversos trofeus, va dur la batuta del partit. Però van ser els de l'Ametlla de Mar qui van obrir el marcador, al minut 15. Els rivals, però, van aconseguir dos punts en pocs minuts, i s'arribava al descans amb 2 – 1.

La segona part va ser més dura pels caleros, tot i tenir una jugada clau que no van poder finalitzar. Els vinarossencs van apuntar-se tres gols més durant la segona meitat. I això va trencar les esperances caleres de poder endur-se la copa.

Tot i això, el tècnic Joan Pere Llambrich felicita l'equip perquè, en només arribar a la final, ja ha fet història. «Van estar al partit fins als últims minuts i van portar la samarreta amb orgull. Hem fet una gran Copa, no ens hem de desanimar, hem arribat a la final, eliminant el primer, el segon i el tercer de la lliga, hi ha molts equips que porten més anys que nosaltres i hem arribat a una final», ha declarat.

La lliga pels veterans arrenca aquest dissabte, a les 20 h del vespre, al camp de l'Aldeana.

respostes a "La Cala es queda amb les ganes de la Copa Veter..."