Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Josep Tomàs Margalef presenta el seu llibre Ruixims de Sang i Sal

20 . Des, 2013 a les 08:52
per gfigueres a La notícia del dia
2584 reproduccions
Un recull d'històries breus vinculades  a la mar i la lluita del home. Històries reals ambientades  a l'Ametlla de Mar que avui presenta a Barcelona i dissabte presentarà al poble al CIP, a les sis de la tarda.

Ruixims de Sang i Sal, aquest és el títol del llibre de Josep Tomàs Margalef. Deu històries breus que relaten la lluita del home i la mar que tenen com a teló de fons l'Ametlla de Mar. Una obra que Margalef presenta avui a Barcelona a l'Aula Magna de la Direcció General de Pesca. Ruixims de Sang i Sal també es presentarà, aquest dissabte a les sis al Centre d'Interpretació de la Pesca, antiga confraria. Presentarà l'acte la regidora de Cultura de l'Ajuntament, Eva del Amo, i amb la presència de Mario Bizcarro, Secretari General de les Confraries de Catalunya.
Josep Tomàs explica com va ser el procés creatiu de l'elaboració del llibre: "aquest llibre sorgeix de la col·laboració amb Lola Martínez que em va demanar que realitzés uns breus relats sobre la lluita de l'home i la mar per tal d'acompanyar les obres d'una exposició seva. Així, sense quasi adonar-me en vaig elaborar deu i vaig pensar que potser estaria bé donar-li forma de llibre".
Aquest recull d'històries compta, com explica Margalef, amb les il·lustracions de l'artista plàstica Lola Martínez, i una pròleg de luxe escrit per Carme Forcadell, Presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana.
Ruixims de Sang i Sal, publicada per Pragma Edicions, ja es pot trobar a les llibreries del municipi.


respostes a "Josep Tomàs Margalef presenta el seu llibre Rui..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 248
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007