El 1r equip mostra formes tot i perdre, per 6 – 4, davant del Jesús Catalònia

10 . Ago, 2017 a les 20:00
per drodriguez a La notícia del dia
1351 reproduccions
La Cala va perdre el seu segon partit de pretemporada contra el Jesús Catalònia, aquest dimecres al vespre, per 6 – 4, tot i que va mostrar formes amb una segona part molt intensa. Un resultat, que independentment el marcador, és positiu pels homes de Subi perquè van agafar taules d'un equip de Segona Catalana.

El Jesús Catalònia es va avançar al marcador al minut 1 amb un gol obra d'Aleix Robert. Al 12' Leandro Rovira faria el 2 – 0, un jugador que després repetiria encert a porteria al minut 30 i 50. Abans, durant la primera meitat, Toni Calafat va posar el marcador 2 -1.

Sergi Callau era l'autor, al 69', del 4 – 2. Pocs minuts més tard, el jesusenc Martí Panisello sumava un punt pels locals. Els caleros van seguir pressionant i van aconseguir, al 82', el 5 – 3 obra també de Sergi Callau.

Aleix Robert tornava a marcar un minut més tard posant el marcador al 6 – 3. Però el 1r equip no es va encantar i al 86', Jordi Llaó tancava el resultat amb un 6 – 4.

L'entrenador, Josep Subirats, deia que «ens van marcar sis gols però quatre en robatori de pilota per no jugar-la. Els primers minuts van ser pels juvenils, que aniran progressant, i la segona part va ser una miqueta millor en joc. Molt content el treball dels jugadors, per això».

El pròxim partit de pretemporada serà aquest dissabte al camp del Camarles, també equip de Segona Catalana, a partir de les 18.30 h.

respostes a "El 1r equip mostra formes tot i perdre, per 6 –..."