Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Setmana de portes obertes a l'Escola Municipal de Música

11 . Mai, 2012 a les 10:09
per gfigueres a La notícia del dia
1849 reproduccions
L'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar viu aquests dies la setmana de portes obertes, donant facilitats d'aquesta manera a totes aquelles persones o pares interessats en què els seus fills emprenguin el camí musical, a veure les instal·lacions i els mètodes d'ensenyament, poder compartir classes i departir amb els professors i l'equip directiu de l'Escola.
Aquesta és una pràctica que pretén facilitar les gestions i el pas previ a la matriculació. Segons Carme Eroles, delegada de l'EMMA, "poden acudir els potencials alumnes, tant si són majors d'edat com si no, aquests darrers acompanyats pels pares i assistir a una classe habitual. Fan una roda d'instruments, els professors els parlen dels instruments, els toquen i es familiaritzen. N'hi ha que ja saben l'instrument que volen i n'hi ha que s'enamoren d'algun allí mateix".
Al llarg d'aquests darrers dies s'han fet audicions a càrrec dels alumnes i aquest dissabte tindrà lloc a la Sala de la Societat la cloenda amb l'audició dels alumnes adults a partir de les 11 i l'atractiva i sempre original audició dels professors a les 7.30 de la tarda.


respostes a "Setmana de portes obertes a l'Escola Municipal ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 924,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007