Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Detenció a Calafat

03 . Set, 2014 a les 14:15
per fcallau a La notícia del dia
2667 reproduccions
Detenen un home per tenir diverses armes a casa seva i amenaçar la filla i el nét de la seva parella
L'arrestat és un home de 72 anys, nacionalitat alemanya i veí de Calafat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 27 d'agost passat a l'Ametlla de Mar un home per tenir armes i amenaçar la filla i el nét de la seva parella. El detingut és un home de 72 anys, nacionalitat alemanya i veí de Calafat. Els fets es remunten al mateix 27 d'agost quan els Mossos d'Esquadra van rebre un avís que en la Urbanització de Calafat, una dona demanava presència policial perquè ella i el seu fill estaven sent amenaçats de mort per l'actual parella de la seva mare.
Una patrulla dels mossos es van desplaçar al lloc dels fets on va localitzar la víctima que va manifestar-los que l'home els hauria intentat agredir-la amb un pal i que estava molt atemorida, ja que l'agressor tenia armes de foc a l'interior del seu domicili. Un cop localitzat l'autor dels fets, aquest va ser detingut per un delicte d'amenaces.
 El mateix dia de la detenció, els Mossos d'Esquadra van demanar a l'autoritat judicial una entrada i perquisició al domicili del detingut i van localitzar dues armes curtes d'aire comprimit, possiblement modificades per fer foc amb cartutxos del calibre 22, una arma llarga tipus balinera i una arma de foc real de 9 mil·límetres, matxets, punyals,1.000 cartutxos de diferents calibres i defenses rígides i elèctriques.
 Davant la intervenció del material descobert, els Mossos li van imputar un delicte de tinença il·lícita d'armes. El detingut va passar a disposició policial el 28 d'agost al Jutjat d'Instrucció i Primera Instància número 2 de Tortosa i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.respostes a "Detenció a Calafat"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 173
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007