Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els Mossos d'Esquadra tanquen la investigació de robatoris a les guinguetes de Calafató i Lo Ribellet

14 . Oct, 2015 a les 13:00
per drodriguez a La notícia del dia
2236 reproduccions
Els mesos de setembre i octubre de 2015, la unitat d'investigació de Tortosa dels Mossos d'Esquadra, ha donat per tancada la investigació relacionada amb il·lícits contra el patrimoni, concretament robatoris amb força a guinguetes de dues cales de l'Ametlla de Mar.
 
La investigació es va iniciar just un any abans, a l'agost de 2014, arran de l'increment de robatoris a aquests tipus d'establiment. Concretament es van conèixer sis fets, cinc robatoris a la guingueta de la Cala Calafató i un a la Cala Lo Ribellet. A principis del mes d'agost de 2015, es van conèixer dos fets més, un a cada establiment.
 
En els vuit casos, l'objectiu dels robatoris era sostreure begudes, refrescs i alcohol, i menjar. Els investigadors treballaven amb la hipòtesis que els autors serien un grup de joves i menors estiuejants de les urbanitzacions de Calafat i Sant Jordi d'Alfama.
 
El dispositiu policial encaminat a la identificació dels autors, ha permès la detenció de nou persones, cinc dels quals menors d'edat, tots ells relacionats amb els diversos robatoris comesos i, com es suposava, estiuejants a les urbanitzacions de l'Ametlla de Mar però amb domicilis a Barcelona i la seva zona metropolitana.
 
Les detencions s'han practicat a les urbanitzacions de Calafat i Sant Jordi d'Alfama, a Esplugues de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Barcelona i Gavà. Tots els detinguts han quedat en llibertat després de declarar en seu policial a l'espera de ser citats pels Jutjats de Tortosa i per la Fiscalia de Menors de Tarragona.


respostes a "Els Mossos d'Esquadra tanquen la investigació d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 611,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007