Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Fiscalia ordena investigar els alcaldes «col·laboradors» amb l'1-O, com el de l'Ametlla de Mar

14 . Set, 2017 a les 20:00
per drodriguez a La notícia del dia
1225 reproduccions
El fiscal general de l'estat, José Manuel Maza, ha ordenat investigar els 712 alcaldes que han mostrat el seu suport a l'organització del referèndum independentista de l'1 d'octubre, entre els quals l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni.

Per això, ha demanat a les fiscalies territorials que citin a declarar com a investigat l'alcalde de cada municipi i que si aquest no compareix davant del fiscal, s'acordi la seva detenció i presentació davant de la fiscalia per part dels Mossos d'Esquadra.

La Fiscalia demana que els alcaldes declarin en qualitat d'investigats i acompanyats pels seus advocats. Davant la notícia, Gaseni comenta que quan arribi la notificació per anar a declarar, estudiarà què és l'oportú per garantir que l'1 d'octubre se celebri el referèndum. 

«Tampoc és qüestió de donar pistes del que farem i del que no farem» ha declarat Gaseni, que també ha volgut donar un missatge de tranquil·litat reafirmant que «no estem fent res mal fet» i que «l'únic que demanem és votar el dia 1 d'octubre». L'alcalde també ha destacat que la xifra de decrets signats està pujant, a hores d'ara «ja hi han 729 decrets signats en suport al Parlament i a la Llei del Referèndum». 

El fiscal ha utilitzat el llistat de 712 municipis que publica la pàgina web de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) que han signat el decret per posar a disposició del Govern els locals municipals necessaris per organitzar el referèndum.

Precisament, tant l'AMI com l'Associació Catalana de Municipis (ACM) han convocat un acte unitari de suport als alcaldes investigats, el pròxim dissabte al migdia a la plaça Sant Jaume de Barcelona.


respostes a "La Fiscalia ordena investigar els alcaldes «col..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007