Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar uneix esforços per millorar l'assistència sanitària

14 . Mai, 2010 a les 09:39
per gfigueres a La notícia del dia
2749 reproduccions
Dijous 12 de maig va tenir lloc una reunió de coordinació en temes de Sanitat a l'ajuntament de l'Ametlla de Mar. Per part del consistori es trobaven presents l'alcalde de la població, Andreu Martí, i la regidora de Sanitat, Anna Gallart, per part de l'Institut Català de la Salut (ICS), el gerent a les Terres de l'Ebre, Roger Pla, i l'adjunt a la gerència en temes d'assistència primària a l'Ebre, Jordi Masqué, i per part de l'ABS L'Ametlla-El Perelló, dos membres de l'equip directiu, Manuel Madueño i Ester Cano.

Presa de contacte
La reunió va suposar una presa de contacte entre les diferents institucions de cara a plantejar un futur immediat, a l'estiu, on s'han de coordinar i unificar esforços perquè tota la població pugui gaudir d'una assistència sanitària de qualitat quan el número d'habitants passa de 7.000 a 40.000 persones i es poden donar situacions de desbordament per col·lapse. Manuel Madueño, gerent de l'ABS L'Ametlla de Mar-El Perelló, deia que . "ha estat una reunió molt fructífera perquè han hagut molts punts de trobada per part de totes les parts per mantenir una col·laboració estreta amb la finalitat de donar resposta immediata a la població autòctona i als desplaçats i tota la gent que ve a l'estiu". El reforç a l'estiu contempla afegir un metge i una infermera més i possiblement ampliar l'equip de guàrdia.

Trobades necessàries
Andreu Martí considera molts necessàries aquestes trobades perquè el tema sanitari a l'Ametlla de Mar millori de manera definitiva. "Hem tingut novament una reunió de coordinació amb els responsables de l'ICS i del CAP amb l'objectiu de millorar l'esforç en Sanitat. L'ajuntament està fent un esforç principalment en les qüestions d'ambulàncies i personal i el que volem és una millor coordinació de tots els implicats en temes sanitaris. El més immediat és la posada en marxa del CAP i la implementació de nous recursos perquè s'apropa l'estiu. Tots plegats hem de tenir la percepció que el tema sanitari a l'Ametlla de Mar està millorant. Hem de seguir esforçant-nos tots plegats".

Altres reunions
Ara està prevista una pròxima reunió per al dia 20 de maig i un altra perquè l'ABS es troba en un procés d'autonomia de gestió com a entitat que pertany a una empresa. Això suposa que a curt termini gestionarà els seus propis pressupostos.respostes a "L'Ametlla de Mar uneix esforços per millorar l'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 764,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 192
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007