Màx: º C, mín: º C

En directe

Les notícies de la Cala Ràdio amb amb Daniel Rodríguez i Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Representants de l'hostaleria local es formen a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils

18 . Mar, 2015 a les 16:20
per otomas a Ajuntament
2366 reproduccions
Representats dels restaurants de l'Ametlla de Mar al llarg d'aquest mes de març s'estan formant a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. Així a través d'aquests curs, que compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, i en concret, des de l'Àrea de Turisme, es formen 17 cuiners i 9 cambrers en l'àmbit de sala. " Si estem promocionant una destinació de primer nivell cal que els serveis estiguin a l'altura. Per aquest motiu és imprescindible la formació i la innovació constant", subratlla el Gerent de l'Àrea de Turisme, Damià Llaó.
Així en l'àmbit de la cuina els professors Xavier Infantes, Yolanda Bernabeu, i Carles-Enric Frago ensenyen als cuiners caleros com perfeccionar tècniques o plats com el carpaccio tebi de vedella amb tomàquet, avellanes i encenalls de formatge Parmesà, i el filet de vedella amb mantega i tòfona, polenta i salsa Cafè de París.
D'altra banda, a sala, Vicente Manchego  mostra als alumnes normes i mètodes de procediments que ajuden a simplificar i saber actuar, durant el servei de les taules i del vi. A més, també els ensenya nocions bàsiques de les denominacions d'origen dels vins catalans, entre d'altres qüestions.


respostes a "Representants de l'hostaleria local es formen a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 53
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007