Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Diada del Parkinson de les Terres de l'Ebre a l'Ametlla de Mar

15 . Abr, 2016 a les 09:56
per gfigueres a La notícia del dia
1223 reproduccions
L'Associació Parkinson Terres de l'Ebre celebrarà enguany la seva diada anual a l'Ametlla de Mar i ho farà coincidint amb la prova esportiva del 100% Half Maraton. De fet, els quilòmetres que recorreran els participants de la prova esportiva es sumaran a la iniciativa mundial «Run For Parkinson's». "Vam pensar quin dia fer aquesta Diada i on realment a La Cala es concentressin moltes persones i vam veure aquesta cita esportiva, que ens podia ajudar a sumar molts quilòmetres, i vam acabar escollint aquesta data" explica la vicepresidenta de l'Associació, Pepa Martin.

La trobada, que es desenvoluparà durant el diumenge al matí i a l'esplanada del Passeig Marítim ubicada dalt de la Platja de l'Alguer, pretén dos objectius: un donar a conèixer l'entitat i els serveis que vol oferir a la població, i a la vegada ser un punt de trobada dels afectats per aquesta malaltia al territori. La jornada començarà a les 9.30 del matí on es concentraran els socis de l'entitat i realitzaran una sortida amb el catamarà del Tuna-tour. A la tornada a port faran una enlairada de globus.

Després la festa serà la protagonista amb la participació de diferents entitats i col·lectius locals com la Banda de Cornetes i Tambors, la Batukada Kalakatà o el Grup Escènic de la Societat. A més hi haurà l'actuació de la cantant Verónica Zúñiga, la lectura de versos amb Gloria Fandos, la cantada d'una jota improvisada i un concert amb el grup la Banda del Riu. L'associació també instal·larà un servei de bar i degustació de botifarres als porxos del Centre d'Interpretació de la Pesca durant tot el matí.


respostes a "La Diada del Parkinson de les Terres de l'Ebre ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 181
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007