Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Antoni Espuny presenta Compromís per la Cala-Candidatura de Progrés sota l'eslògan Junts Podem

11 . Mai, 2015 a les 13:59
2149 reproduccions
Compromís per la Cala-Candidatura de Progrés, un projecte encapçalat per Antonio Espuny, va presentar la llista i les seves propostes en l'acte de campanya del passat diumenge a la sala de al Societat. Sota l'eslògan Junts Podem, Compromís va exposar algunes de les línies de treball que s'ha marcat la formació.
L'encarregat de donar el tret de sortida a l'acte va ser el numero 3 Xavier Sánchez Martínez. Sánchez va ser especialment combatiu davant govern de CIU tant a nivell nacional com local. Xavier Sánchez, va dir que "CiU vol amagar 23 anys de Jordi Pujol i 12 anys de l'Andreu Martí". Sánchez va definir la candidatura com una llista d'esquerres amb gent del PSC, d'IC i Independents.
Per la seva part, el cap de llista Antonio Espuny va fer especial incisió en l'endeutament municipal, amb el preu abusiu de l'aigua tot i que l'auditoria a l'empresa que gestiona l'aigua dóna beneficis, segons Espuny. El candidat de compromís també va remarcar el volum de contenciosos que té l'Ajuntament que suposen 150.000 euros de despesa. El mateix que segons Espuny valia la subvenció dels llibres de text. Espuny entre altres qüestions també va criticar els augments de l'IBI i la mala gestió en quant la gestió d'ocupació.
Antonio Espuny: "Si treballem aquests eixos canviarem la dinàmica en la qual està submergida la Cala, que està en un espècie  d'eclipsi. Cal tornar a crear ocupació, combatre l'endeutament, etc, i donar esperança al poble".


respostes a "Antoni Espuny presenta Compromís per la Cala-Ca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 205,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007