Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El passatge del terror del Racó dels Joves torna a ser un èxit

04 . Nov, 2016 a les 13:36
per gfigueres a La notícia del dia
1502 reproduccions
'Halloween', 'Viernes 13', 'The ring', 'Posesión Infernal', 'El Grito' o 'Matanza de Texas'. Són típiques pel·lícules de terror, molt adients per l'època, i també va el leitmotiv escollit pel Racó dels Joves per la tercera edició del Passatge del Terror, que ha tornat a ser un èxit de participació, tant de membres de l'entitat juvenil com de públic assistent.

400 persones van omplir, el passat dissabte 29 d'octubre, la Sala de la Societat per gaudir d'aquesta activitat, on hi van participar prop d'una norantena de joves del Racó per escenificar diversos personatges terrorífics i guiar el públic pel passatge. «Estem super agraïts a la resposta del poble, que hagin participat i col·laborat, i això ens permet continuar fent activitats» explica Sònia Ruiz, dinamitzadora de l'entitat.

La novetat d'enguany és que van fer dos torns –un de tarda i un de nit– perquè «poguéssim complaure als xiquets a l'hora de participar tots, ja que aquesta activitat la feien ells» diu Ruiz. Paral·lelament, els més petits van gaudir d'una tarda d'activitats lúdiques a la plaça Nova on berenar amb les galetes preparades pels membres del Racó dels Joves, després de fer un taller de fondant setmanes abans.


respostes a "El passatge del terror del Racó dels Joves torn..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 723,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007