Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El futbol calero inicia la temporada amb Sergi Quintana com a president

27 . Jul, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
2108 reproduccions
Després de la renúncia de Carlos Pagà a continuar presidint la Secció Esportiva de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa de l'Ametlla de Mar, aquest càrrec ha estat assumit per Sergi Quintana, que ja era membre de la Junta en l'anterior temporada, i comptarà amb poques variacions respecte a l'any passat per tirar endavant la part directiva dels equips de futbol que pertanyen a aquesta entitat. El nou president, Sergi Quintana, explica que en una reunió de la Junta «després de la renúncia els companys, m'ho van demanar i seguiré fent la mateixa feina més la de president. Dani Jerez i Marc Borràs també pugen un esgraó a la Junta. Incorporem la Sarai Pastó i l'Eila Llambrich, i a Mingui Duran que, ja que l'any passat ens va ajudar, assolirà un paper més important donat que ens portarà tot el tema de tramitació de fitxes».

Marc Vilabrú continuarà dirigint la banqueta del primer equip i ho farà amb el suport de Xavi Borràs com a segon entrenador, i amb Marc Pastó com a entrenador de porters. Els responsables del nou equip filial que militarà a la 4a Catalana seran Sergi Consarnau –que va ser president de la Secció Esportiva– i Pau Safont. I en el cas del Juvenil, seran Ignasi Llorenç –que va ser segon de Vilabrú la temporada passada– i Marc Borràs, substituint a Miki Coronado i Albert López, els quals se n'havien de fer càrrec del filial, però que finalment van desestimar aquesta possibilitat per motius personals.

Pel que fa a la plantilla, Sergi Quintana la dóna pràcticament per tancada amb la continuïtat del gruix de la temporada passada i amb les baixes de Sergi Brull i l'Oriol Núñez que deixen el futbol, Josep Madrid que farà la pretemporada amb la Rapitenca, Alberto Faura que ha fitxat pel Salou i Pau Gallego que ha firmat pel Cambrils; a més d'esperar què passarà amb les recuperacions de Sergi Callau i Manel Llambrich.

En el capítol de noves incorporacions, n'hi ha quatre de previstes: Micael Diéguez, Valentin Lionel «Tino», Xavi Faiges –estudiant de l'Escola Nauticopesquera procedent del Roses– i el porter Rafel per al filial. «Hem incorporat un porter per a l'equip de 4a Catalana, es diu Rafel i jugava amb el Ginestar, a més de Micael que és un mig centre que jugava amb el Deltebre i «Tino», davanter que jugava amb el Camp-redó i Xavi que l'any passat ja entrenava amb naltros i jugava a Roses» subratlla Quintana. A més s'han de comptar les incorporacions dels juvenils Ivan Fernández i Eduard París.

Els primers entrenaments estan previstos pel dimarts 2 d'agost a la tarda i el primer partit amistós està programat el dia 10 d'agost davant del Masdenverge.


respostes a "El futbol calero inicia la temporada amb Sergi ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007