Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Trobada de l'associació de minusvàlids i gent gran

08 . Abr, 2011 a les 11:35
2765 reproduccions
L'objectiu d'aquesta trobada, que tindrà lloc el proper, 10 d'abril, a la Plaça Nova de l'Ametlla de Mar, de deu del matí a una i mitja de la tarda, serà la visibilitat social del col·lectiu i demanar més accessibilitat i respecte. Segons el president de l'associació de minusvàlids i gent gran del municipi, Carlos Busquets, "encara queda molta feina fer". "Amb aquesta trobada l'associació pretén donar-se a conèixer al municipi i informar a tothom que ho necessiti", va explicar Busquets. Sempre, segons el president de l'associació, "respectant la tasca dels serveis socials".

Aquesta entitat, que va néixer l'octubre del 2010 i que ja compta amb 23 socis al municipi, ja s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament per tal de traslladar les demandes d'accessibilitat dels socis i, segons Busquets, de moment han rebut "tot el suport "del consistori.
Formar part de l'associació és totalment gratuït.


respostes a "Trobada de l'associació de minusvàlids i gent g..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 645,09 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007